Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  A MAITT 48. kongresszusa 2020. szeptember 18-19-én virtuális formában, online kerül megrendezésre.
  2020.09.11.

  TISZTELT KOLLÉGÁK! KEDVES VENDÉGEINK!

   

  A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság 48. kongresszusa 2020. szeptember 18-án és 19-én - több évtizedes története során először - virtuális formában, online kerül megrendezésre. 

  A jelenlegi SARS-CoV2 járványhelyzetben az akut betegellátás élvonalában dolgozó szakembereinket legnagyobb számban mozgósító kongresszus megrendezése, a kollégáink és a betegek biztonságát is szem előtt tartva, a megszokott módon nem kivitelezhető biztonsággal. Ugyanakkor az éves továbbképző jellegű előadások megtartása mellett fontos szempont szól: az orvosi szakma tudás-felezési ideje aktuálisan 18-24 hónap körül mozog.

  A Tudományos Bizottság az eredeti, számos párhuzamos szekciót felölelő programból egy online közvetítésre alkalmas, színes, döntően az újdonságokra koncentráló, két napos webinar-csokrot állított össze. A program gerincét a hagyományos szintentartó jellegű szekciók képezik, melyeket az aktualitásokat és új kihívásokat bemutató előadások, szekciók színeznek. 

  A pándémia nem csak korlátozásokat, de lehetőségeket is teremt. A virtuális kongresszus kapcsán utazás, időveszteség nélkül, kevesebb akadályoztatás mellett, szélesebb körben és egyszerűbben juthatunk az új szakmai információkhoz. Az online kongresszus ingyenes, a részvétel feltétele a társasági tagdíj befizetése. Az éves kongresszus külön vonzerejét adó személyes találkozásra, kikapcsolódásra a megszokott módon feltehetően és remélhetőleg egy év múlva kerülhet majd sor.

  Addig is köszönöm kollégáink kitartását és áldozatos munkáját, jó egészséget kívánok és szeretettel várom Önöket szeptember 18-án és 19-én!


  Gál János
  A MAITT Elnöke

  FIGYELEM – FONTOS INFORMÁCIÓ A JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN!

  TAGDÍJBEFIZETÉS:
  Az előadások megtekintése MAITT tagoknak ingyenes (rendezett tagdíj esetén), de regisztrációhoz kötött. Kérjük, tagdíját online fizesse be a www.maitt.hu oldalon, ha úgy dönt, hogy inkább átutalná tagdíját, vegye figyelembe, hogy a befizetés jóváírása ebben az esetben 1-2 munkanap. Amíg a jóváírás nem kerül rögzítésre, nem tud díjmentesen jelentkezni a nagygyűlésre.
  Tagdíjbefizetés: https://maitt.hu/tagsag.aspx

  JELENTKEZÉS A KONFERENCIÁRA FELHASZNÁLÓI PROFILLAL:
  A kongresszusra jelentkezéshez létre kell hoznia a www.convention.hu oldalon felhasználói profilját.
  A felhasználói profillal már rendelkező vendégeinknek nincs előzetes tennivalójuk, csak jelentkezni a rendezvényre az alábbi linken: https://www.convention.hu/Rendezveny/Regisztracio/MAITTON20

   A felhasználói profillal még nem rendelkező vendégeinknek létre kell azt hozniuk. Ezt csak egyszer kell megtenniük, s így a későbbiekben ezzel a profillal bejelentkezve tudnak jelentkezni minden tanfolyamunkra és rendezvényünkre legyen az akár online vagy hagyományos.

  A felhasználói profil létrehozásához kérjük, ide kattintson:
  https://www.convention.hu/Account/SignUp

  Levelünk mellékleteként talál egy segédanyagot is, amely eligazítja a felhasználói profil létrehozásának folyamatában.
  Amennyiben technikai segítségére lenne szüksége, kérjük, hívja munkatársainkat, akik munkanapokon 08.30 – 17.00 óra között örömmel állnak az Ön rendelkezésére bármilyen jelentkezéssel felmerülő kérdés vagy probléma esetén:

  Szaniszló Kata: +36 30 488 4663
  Kántor Nikolett: +36 30 649 9715
  Martikán Ildikó: +36 30 639 3705
  Lesti Bendegúz: +36 30 182 4939
  Bokker Tamás: +36 30 490 8382

  A zökkenőmentes jelentkezés érdekében kérjük, hogy tagdíjbefizetését és oldalunkon a felhasználói profil létrehozását, még a mai napon tegyék meg.

  VÁRHATÓ PROGRAM LETÖLTHETŐ:
  https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MAITTON20

   

  Mellékletek:

  Segédlet felhasználói profil létrehozásához

  Program

   

   

   

Vissza