Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  18. Debreceni Aneszteziológiai Napok Online
  2020.10.06.

  IDŐPONT: 2020. október 9 – 10.

  TISZTELT KOLLEGÁK, KEDVES BARÁTAINK!

  Azt reméltük, hogy a COVID-19 járvány első hullámának elmúltával személyesen is tudunk találkozni és lehetőségünk lesz megvitatni a járvánnyal kapcsolatos tapasztalatokat is. Sajnos a Debreceni Aneszteziológiai Napok személyes részvétellel való megrendezése idén nem volt lehetséges.

  Ebben az időszakban a legnagyobb betegellátási teher a mi szakmánkra hárul. Amint egyre mélyebben megyünk bele a járvány második hullámába, már körvonalazódik, hogy ez a második periódus nagyobb kihívás elé fog állítani mindannyiunkat. Erre tekintettel aktualizáltuk a Debreceni Aneszteziológiai Napok előadásait is. Igyekeztünk olyan hiteles, a COVID-ellátás frontvonalában dolgozó kollégákat megnyerni, akik a legfrissebb elméleti mellett gyakorlati információkkal és tanácsokkal is tudják segíteni mindannyiunk felkészülését.

  Nem akartunk idén sem elfelejtkezni a továbbképző kurzusainkról, így két olyat, amely online formában is megtartható, szintén beillesztettünk a programba. Az egyik a neuromuszkuláris blokkolók alkalmazásával, hatásuk felfüggesztésével és monitorozásával foglalkozik, a másik az agyhalál diagnosztikával és a donor kondicionálással. Bízunk benne, hogy ezek mind a szakképesítés előtt állók, mind a szakorvos továbbképzésben résztvevők részére értékes információval szolgálnak majd ebben a formában is.

  Mint vendéglátók, nagyon sajnáljuk, hogy idén nem találkozhatunk személyesen Debrecenben! Nagyon reméljük, hogy a jövő októberben már sokakat üdvözölhetünk újra a Debreceni Aneszteziológiai Napokon.

  Addig is mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk!

  A Debreceni Aneszteziológiai Napok szervező csapata nevében:

  Dr. Fülesdi Béla

  REGISZTRÁCIÓS DÍJAK:

  • Orvosok: 20.000 Ft /fő
  • Egészségügyi szakdolgozók: 8.000 Ft /fő
  • Tényleges nyugdíjasok, rezidensek, Ph.D. hallgatók: 7.000 Ft /fő

  AKKREDITÁCIÓ:

  • Akkreditációs szám: DE ÁOK/2020.II/00019
  • Pontérték: 48; jellege: szabadon választható; Szakdolgozóknak: 20 pont

  Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható:

  1. aneszteziol.-intenzív terápia; 2. belgyógyászat; 3. háziorvostan; 4. honvéd- és katasztrófaorvostan; 5. intenzív terápia; 6. kardiológia; 7. oxyológia (mentőorvostan); 8. oxyológia és sürgősségi orvostan; 9. sürgősségi orvostan

  A program megtekinthető ide kattintva

   

  JELENTKEZÉS:

  https://convention.hu/Rendezveny/Regisztracio/DAN20

    

Vissza