Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Hipnózissal a test és lélek egészségéért!
  2021.03.17.

  Az alkalmazás megalkotásának gondolata még a COVID előtti időszakban született meg.

  Fő célja, hogy támogassa a testi és lelki egészség megőrzését, betegség esetén segítse a gyógyító folyamatokat mentális és lelki csatornákon keresztül.

  Erre a célra speciális, biztonságos, orvosszakmailag és pszichoterápiás szempontokból is megalapozott, tudományosan alátámasztott módon készült hipnózis szövegek hallgatása kiválóan alkalmas.

  Az Applikáció ezeket a szövegeket tartalmazza, hanganyagok formájában. Alkalmazási területe potenciálisan nagyon széles, szinte minden egészségügyi ellátási területre kiterjeszthető, életkortól és betegségtől függetlenül.

  Aktualitását több szempont is erősíti:

  - A COVID miatt a lakosság jelentős része izolált, kevés emberi kontaktusra van lehetőség a betegellátásban és magánszférában is.

  - Az egészségügyi személyzetnek sem ideje sem képzettsége nincs az ilyen jellegű pszichés támogatásra, bár bizonyítottan gyorsítja és költséghatékonyabbá teszi a gyógyítást.

  - A határon túli és diaszpórában élő magyar honfitársaink számára is anyanyelvi segítséget, támogatást nyújthat nehéz élethelyzetekben, ami egy más kulturális és nyelvi környezetben már önmagában is értéket, erőforrást jelenthet a gyógyulás felé vezető úton.

  Az alkalmazás jelen státuszáig saját szakmai és pénzügyi inveszticiómmal  valósult meg, saját szakmai és társadalmi felelősségvállalásom alapján. Egy frissítés van folyamatban, további 10 új szöveggel. Jelenleg térítésmentesen letölthető okos eszközökre a Play Áruházból és az Appstoreból.

  Így minősége és valóságossága könnyen ellenőrízhető, bárki saját tapasztalatokat szerezhet vele.

  Eddigi visszajelzések alapján joggal gondolhatjuk, hogy az applikáció Ethosza és megvalósult működése valós igényeket talált meg és elégít ki magas felhasználói elégedettséggel.

  A további fejlesztésekhez és bővítésekhez, valamint az applikáció lakosság számára ismertté tételéhez szükséges aktivitásokhoz további inveszticiókra van szükség.

  További tájékoztatás Somogyi Erikától kérhető (tel: 30-9719457)


  Letölthető és megtekinthető tájékoztatók:

  HIPNOWORD - Hipnózissal a test és a lélek egészségéért

  HIPNOWORD - Onkológia betegeknek ajánlott hangcsomag

  Podcast

   

   

Vissza