Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  19. Debreceni Aneszteziológiai Napok (2021.10.14-16.)
  2021.04.21.

  Időpont: 2021. október 14-16.

  A kongresszus helyszíne:

  Kölcsey Központ
  4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
  http://www.kolcseykozpont.hu/

  Akkreditáció:

  DE ÁOK/2021.II/00089-es kódszámon, akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 48 kreditpontot szerezhetnek, s a kreditpontok az OFTEX portálon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.
  A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6.§ (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel.
  Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 41–50 pontig továbbképzés esetén: 20 pont.

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2021.09.05-ig

  További részletes információk, jelentkezés a szervező weboldalán: 

  https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/DAN21

  Tisztelt Kollégák!

  A COVID járvány miatt nagyon nehéz 2 esztendőn van túl a szakmánk. Amikor e sorok születnek, akkor éppen a 3. hullám lefelé tartó száránál tartunk és csak reménykedni tudunk, hogy a vakcináció hatására enyhül az a rettentő nyomás, ami elmúlt hónapokban az intenzív terápiás szakmára nehezedett. Ez táplálja azt a reményt is bennünk, akik a Debreceni Aneszteziológiai Napok-at immár 2003 óta szervezzük, hogy 2 esztendő után újra személyesen is találkozhatunk.

  Az idei programot ennek a reménységnek a szellemében hoztuk létre. Munkatársaimmal azt gondoljuk, hogy a szakmában dolgozó valamennyi munkatárs hősies helytállásával és önfeláldozásával rászolgált arra, hogy nyugodt körülmények között, személyesen találkozzunk.

  Figyelembe kellett vennünk a program összeállításánál, hogy szakorvos jelöltjeink, valamint szakorvosaink számára a kötelező továbbképző tanfolyamok is elmaradtak a járvány szorításában. Éppen ezért a DAN szatellit programjaként, azonos helyszínen párhuzamosan ezeket is megrendezzük. A régiónk szakorvos jelöltjei számára a szakvizsgára bocsátás feltételeként kötelező tanfolyammal idén ingyenesen együtt jár a DAN regisztráció is, a szakorvos továbbképzési tanfolyamra az OFTEX rendszeren regisztráltak számára pedig az 5 évente ingyenesen biztosított tanfolyam költségét az állam téríti meg. Mindkét tanfolyamhoz az előadások mellett a szombati napon kötelezően választandó szimulációs kurzus csatlakozik, amelyet a kollégák választhatnak meg.

  Azt remélve, hogy az életünk lassan a normál kerékvágásba tér vissza, a DAN plenáris programjai csak részben foglalkoznak a COVID ellátással és igyekeztünk teret szentelni szakmánk egyéb aktualitásainak is.
  Bízunk benne, hogy szakmailag értékes programot sikerült összeállítani és a szokásos családias szeretettel várunk mindenkit 2021 októberében Debrecenben!

  Prof. Dr. Fülesdi Béla
  egyetemi tanár

   

Vissza