Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Pályázatok
 • Felhívás a „Kiváló intenzív terápiás szakápoló különdíj 2024” pályázatra!
  2024.06.14.

  Tisztelt Pályázó!

  Az idén tizenegyedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina Fórum évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan Kiváló intenzív terápiás szakápoló különdíj 2024” címmel pályázatot írt ki a MAITT és a Medicina kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. A pályázatot a MAITT alapította, a nyertes 500 ezer forint értékű díjban részesül.

  A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács korábbi elnöke.  A zsűri tagjai: Prof Dr. Gál János, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Dr. Harsányi András, a META elnöke, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

  A legjobb helyezést elért pályázó díját tervezetten 2024. november 19-én, a 46.Medicina konferenciát követő gálaest keretében, ünnepi gálaesten adjuk át.

  Várjuk az intenzív terápiás szakápolók jelentkezését.

  A pályázatokat kérjük, hogy a titkarsag@maitt.hu e-mail címre 2024. augusztus 31-ig küldjék el.

  A pályázat szempontrendszere

  Üdvözlettel,   

  Nógrádi Tóth Erzsébet alapító főszerkesztő Medicina Fórum évkönyv - Gál János elnök, Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság

Vissza