Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Tagdíj információk, 2011.
  2011.01.26.
  TÁJÉKOZTATÓ A MAITT TAGSÁGI DÍJAK VÁLTOZTÁSÁRÓL
  Kedves Kollégák,
  A MAITT Vezetőségének döntése értelmében 2011. január 1-től változik a tagsági díj összege. Az éves előfizetési díj szakorvosoknak 6000 Ft-ra emelkedik, azonban a nem szakorvosok díja változatlanul 4800 Ft marad. Hasonlóképpen nem változik a pártoló tagsági díj sem.
  Ezzel a módosítással tudjuk biztosítani egyrészt az újságunk megjelentetésének anyagi hátterét, másrészt a MAITT által nyújtott támogatások további fenntartását. A szakorvosok és a nem szakorvosok közötti díjkülönbözettel igyekszünk figyelembe venni a jövedelmek közötti eltérést, ezáltal is támogatva a fiatal orvosokat. A jövőben a kongresszusi részvételi díjakban is hangsúlyozottabban megjelenik majd a MAITT tagság előnye.
  A tagsági díj befizetésének fegyelme sajnos elmarad a szükséges mértéktől, ezen a MAITT Vezetősége mindenképpen változtatni szeretne. Döntésünk értelmében, a tárgyévi tagsági díjnak március 31-ig be kell érkeznie, amennyiben ez elmarad, az újság kézbesítését azonnal felfüggesztjük a díjhátralék rendezéséig. Kérjük a kollégák megértését; tájékoztatásul elmondom, hogy jelenleg a 2010. évi tagsági díjnak csak 49%-a került befizetésre.
  A tagsági díj befizetésének legbiztosabb módja a banki átutalás, a számlaszám megtalálható a www.anesztinfo.hu oldalon, de a könnyebbség kedvéért itt is megadjuk:
  OTP Bank Rt. 11711034-20021537
  Az átutalás megjegyzés rovatába kérjük, ne felejtsék el beírni az orvosi pecsétszámukat is!
  Csomós Ákos
  MAITT Főtitkár

Vissza