Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Debreceni Aneszteziológiai Napok (2011. október 13.-15.)
  2011.07.09.
  Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink!

  Idén már kilencedik alkalommal hívjuk és várjuk az ország valamennyi pontjáról az aneszteziológia és intenzív terápia iránt érdeklődőket. Az elmúlt években sikeresen és nagy érdeklődés által övezett hagyományt tovább folytatva, idén is több tematikus előadással igyekszünk a szakma egy-egy kiemelten fontos vagy érdekes területére ráirányítani a figyelmet. Olyan interdiszciplináris programot állítottunk össze, amely az aneszteziológiában és intenzív terápiában dolgozókon kívül a belgyógyászok, gyermekgyógyászok, pulmonológusok és háziorvosok számára is fontos és korszerű szakmai információkat közvetít.

  A hagyományokhoz híven idén is „Pro Anaesthesia Debreceniensis” díszoklevélben részesül két, a debreceni, illetve régió anesztéziájáért sokat fáradozó, annak fejlődését előremozdító személyiség. Idén a díjazottak Édes István Professzor és Szegedi László Professzor urak lesznek.

  Folytatva korábbi kezdeményezésünket a régió tudományos műhelyében készült PhD munka bemutatását tervezzük, idén ez Szatmári Szilárd PhD hallgató munkája lesz.

  A rendezvényt gyakorlati bemutatókkal egybekötött kongresszus előtti agyhalál-továbbképzéssel indítjuk. Idén kiemelt témák lesznek a folyadékterápia aktuális kérdései, az az égésbetegség szakmánkat érintő fontosabb kérdései. A speciális perioperativ problémák közül idén a májat állítottuk a fókuszba. Bízunk benne, hogy nagy érdeklődésre tart majd számot a sürgősségi ellátás legnagyobb kihívását jelentő betegségek tárgyalása, valamint néhány, az intenzív osztályos ellátás során előforduló gyakorlati probléma megtárgyalása is. A neves előadói gárda- úgy érezzük- garanciát nyújt arra, hogy ismét kiváló szakmai színvonalú három napot tölthetünk majd együtt.

  A rendezvény szervezői tartalmas társasági programmal, a szokásos jó hangulatú fogadással, a cívisváros pedig hagyományosan meleg vendégszeretetével és épülő-szépülő környezetével hívja és várja Önöket.

  Dr. Fülesdi Béla
  egyetemi tanár
  DEOEC AITT

  JELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:
  EKHO 94 Kft
  Fax:52-538538
  ekho94@t-online.hu

  HELYSZÍN: DE OEC Elméleti Tömb Nagy előadó (Debrecen, Nagyerdei krt. 98.)

  TOVÁBBKÉPZÉS JELLEGE: Kötelezően választható továbbképzési kurzus

  TESZTVIZSGA: igen

  PONTSZÁM: 50

  REGISZTRÁCIÓS DÍJ: 20 000 FT+ ÁFA

  CÉLCSOPORTOK:
  • ANESZTEZIOLÓGUS ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS SZAKORVOS JELÖLTEK ÉS SZAKORVOSOK
  • SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS SZAKORVOS JELÖLTEK ÉS SZAKORVOSOK
  • BELGYÓGYÁSZAT SZAKORVOS JELÖLTEK ÉS SZAKORVOSOK
  • GYERMEKGYÓGYÁSZAT SZAKORVOS JELÖLTEK ÉS SZAKORVOSOK

  A program letölthető a kapcsolódó dokumentumból.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza