Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MASZK
  2004.08.30.
  Örömmel értesítjük tagjainkat a MAITT és az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Szakmai Kollégium Szakmai Felügyeletével, valamint az
  Abbott Laboratories Magyarország Kft. támogatásával létrehozott Magyar Aneszteziológiai Szimulációs Központ (maszk) Továbbképzéseinek indulásáról.
  Az időpontokról, helyszínről és tematikáról a www.anesztinfo.hu weboldalon folyamatosan tájékozódhat. Ezzel a képzési formával újabb lehetőség nyílik az Ön számára is, hogy a mindennapi munka folyamán felmerülő problémák megoldását a szimulátor biztosította körülmények között tanulja, gyakorolja.
  Ez a képzési forma – melyet a repülésoktatásban már évtizedek óta alkalmaznak – biztosítja az ideális-optimális döntés-kivitelezés feltételeit, továbbá magában hordozza az ismétlés lehetôségét anélkül, hogy a beteg életét veszélyeztetné, így a nemzetközi tapasztalatok szerint semmi mással nem helyettesíthető.
  Most, az induláskor az Abbott támogatásának köszönhetôen a részvétel díjmentes, bár a távolabbi tervek – a repertoár bővülésével, a szakképzés szerves részeként, nagyobb létszámú résztvevőt érintve – a növekvő költségek miatt egyéb lehetőséggel is számolnak.
  Biztosak vagyunk abban, hogy valamennyi résztvevő számára kimagasló élményt nyújtanak a képzések és a napi munkában jól tudják majd hasznosítani a maszk-ban szerzett ismereteket és gyakorlatot.
  Kérem, kísérje figyelemmel ezt az új képzési- és tréning lehetőséget.

Vissza