Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A MAITT és az MSOTKE munkacsoportot hozott létre mely az RSI (Rapid Sequence Induction/Intubation) kérdéskörben dolgozik együtt
  2011.08.10.
  Kedves Kollegák!

  Egy multidiszciplináris szakterület művelése során számos olyan tevékenységet végzünk, amire a betegnek szüksége van, időben, hevenyen a beteg állapotához rendelendő, az ő biztonságát szolgálja, ugyanakkor látszólag más szakterület sajátja. Ahhoz, hogy az alapcélként jelölt beteg érdeke érvényesüljön az adott tevékenység végzéséhez szakma független készséggel kell rendelkezni. Célszerű, ha ez a „szakma függetlenség” szakmai konszenzusra alapul, ha az adott készséggel rendelkező szakterület segít a készség megszerzésére szükséges oktatási, akkreditációs rendszer kiépítésében, a kompetencia leírásában és a feladat feltételrendszerének meghatározásában.

  Ez a hozzáállás indította meg a Magyar Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Társaság és a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság együttműködését – most az RSI (Rapid Sequence Induction/Intubation) kérdéskörében.

  2011. május 13-án egy konszenzus kerekasztal fórumon határoztuk el, hogy a felvetett kérdésekre egy munkacsoport három hónapon belül választ dolgoz ki, ami úgy a képzésről, kompetenciáról, mind a tevékenység hazai algoritmusáról nyilatkozik.

  A fórumon elhangzott előadások anyaga letölthető ide kattintva >>.

  A munkacsoport vezetője Méray Judit Professzor Asszony.

  Ez a felület, mindenki számára lehetőséget biztosít a közös munkában való részvételre, vélemény közzétételére – kérem, éljetek ezzel a lehetőséggel!

  Belépés a fórumba >>

  Dr. Berényi Tamás
  az MSOTKE elnöke

Vissza