Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Képezd az oktatót! továbbképző szekció a 9. Debreceni Aneszteziológiai napok keretében
  2011.09.23.
  Kedves Kolléga!

  Tisztelettel meghívjuk a 9. Debreceni Aneszteziológiai Napok keretén belül „Képezd az oktatót!” címmel megrendezésre kerülő továbbképző szekcióra.

  Továbbképzésünket immár második alkalommal kerül megrendezésre, legutóbb a MAITT 39. kongresszusán töltöttünk el az érdeklődő és aktív résztvevőkkel egy kellemes, dinamikus és hasznos napot.
  A pozitív visszajelzéseknek és kéréseknek megfelelően ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani az oktatástechnikai ismeretek bemutatására.
  Munkacsoportunk ízelítőt szeretne adni abból az új szemléletű oktatási technikából, melyet a World Federation of Societies of Anaesthesiologists (WFSA) és European Society of Anaesthesiology (ESA) közös szervezésében 2007-től működő International School for Instructors in Anaesthesiology (ISIA) kurzusain sajátítottunk el. A kurzus során előadástechnikai-, gyakorlati oktatási, szervezési módszereket ismertettek. Azzal a céllal, hogy a megszerzett ismerteket és tapasztalatokat hazájukban terjesszék, a tanfolyam során közép-, kelet- és dél-európai országok képviseltették magukat 4-4- fővel.
  Célunk az eddigi, zömében elméleti alapokra épülő és egyirányú információáramlással jellemezhető oktatási technika helyett egy merőben új szemléletű, gyakorlati és probléma orientált, közvetlen és interaktív oktatási módszer megismertetése.

  Aneszteziológusként és intenzív terápiás orvosként a szakmai ismeretek elsajátításán túl, mindennapi feladatunk része az új generáció elméleti és gyakorlati képzése. 2011.10.13-án 8:30-15:30-ig megrendezésre kerülő, egy blokkot képező, összetett program ehhez kíván segítséget nyújtani.
  A továbbképző kurzus maximális létszáma 20 fő, így kérjük, hogy részvételi szándékát a fulepzdr@gmail.com email címen írásban jelezze.

  Sok szeretettel várjuk október 13-án!

  Dr. Fritúz Gábor
  Dr. Fülep Zoltán
  Dr. Madách Krisztina
  Dr. Szedlák Balázs

  Meghívó és program >>

  További részletek a 9. DAN-ról ide kattintva >>

Vissza