Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  CoBaTrICE nemzetközi Internet alapú felmérés intenzív terápiás szakorvosoktól elvárható kompetencia kör felmérésére
  2004.11.12.
  Kedves Kollegák!
  Mint az ESICM által szervezett CoBaTrICE nemzetközi Internet alapú felmérés magyarországi koordinátora ismételten szeretnék részvételre buzdítani.
  Mint azt már több alkalommal jeleztük, jelenleg zajlik a vizsgálat 2. fázisa, ahol az intenzív terápiás szakorvosoktól elvárható kompetencia kör kerül felmérésre. Az eddigi magyarországi részvétel nem túl rossz, de igen elmarad az elvárható mértéktől. A véleménynyilvánítás megkönnyítése érdekében a felmérésben való részvétel történhet magyarul is, ugyanis elérhető a honlap ezen részének magyar nyelvű verziója (www.esicm.org CoBaTrICE / magyar zászló). Nagyon jó lenne, ha minden intenzív osztályról legalább 1 fő ellátogatna az oldalra és magyarul vagy angolul véleményt nyilvánítana a saját, vagy az osztálya nevében. A szervezők különösen várják a fiatal szakorvosok véleményét! Az 500. és az 1000. vélemény-nyilvánító jutalmul PalmTop-ot kap ajándékba! A vizsgálatban való részvétel lehet teljesen névtelenül is, de ebben az esetben természetesen nem tudnak visszajelzést küldeni a tanulmány állásáról. A vizsgálat ezen fázisa, a meghosszabbítás miatt, december közepén fog lezárulni, ezért szeretnék biztatni miden intenzív osztályt, hogy minél hamarabb kapcsolódjon be a nemzetközi felmérésbe.
  Köszönettel,
  Dr. Gondos Tibor

Vissza