Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  INDIA - Intenzív Diagnosztika Fórum - a MAITT Tudományos Ülése (Budapest, 2012.09.13-15.)
  2012.08.21.
  A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság (MAITT) szervezésében idén ősszel kerül sor a labordiagnosztikai, kardiológiai, sürgősségi, intenzív terápiás és aneszteziológiai multidiszciplináris tudományos fórum, az InDia (Intenzív-Diagnosztika) megrendezésére.
  Ezen rendezvény a tavaly nagy érdeklődéssel és sikerrel megrendezett Intense-Lab folytatásaként, négy nemzeti szakmai társaság Labor, Kardiológia, Sürgősség, Aneszteziológia és Intenzív Terápia meghívásával kerül megszervezésre.
  Az orvostudomány széles spektrumát magában foglaló intenzív terápia aneszteziológia sikere jelentős mértékben a társszakmákkal történő gördülékeny együttműködés és hatékony csapatmunka függvénye. A MAITT vezetőségének célja ezen csapatmunka támogatása, olyan tudományos fórumok szervezése, ahol a társszakmák nyújtotta lehetőségek, újdonságok megismerése által a szakmák közötti kooperációs lehetőségek bővülhetnek. A tavalyi első ilyen fórumon (Intense-Lab) a labordiagnosztika és az intenzív terápia neves képviselőinek színvonalas előadásain keresztül betekintést nyerhettünk a labor medicina és intenzív terápia legújabb aktualitásaiba. Az idén
  szélesítettük a résztvevő társaságok számát. Az InDia már egy szélesebb körű, mélyebb átfogó képet kíván megmutatni az intenzív diagnosztika területén megvalósuló magas szintű, társszakmák közötti együttműködésből. A kongresszus helyszíne idén is a tavaly már jól bevált kellemes légkört biztosító Ramada Resort Aquaworld Budapest. A nívós előadásokban gazdag nap után Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkjával rendelkező, négycsillagos superior szálloda biztosítja a résztvevők kikapcsolódását.
  Bízunk abban, hogy a tavalyi rendezvényünkhöz hasonlóan az idei nagyszabású kongresszusunk is az eddigi jó szakmai együttműködést erősíti a társszakmák között. A szervezők mindent megtesznek azért, hogy vendégeink értékes tapasztalatokkal, élményekkel és egy kellemes hangulatú összejövetel emlékével gazdagodjanak. Szeretettel várunk mindenkit Budapesten az InDia-ra.
  Prof. Gál János
  elnök
  MAITT

  Helyszín: Ramada Resort Budapest
  1044 Budapest, Íves u. 16.
  http://www.ramadaresortbudapest.hu

  Időpont: 2012. szeptember 13-15.

  Fő témakörök:
  Sürgősségi diagnosztika
  Kardiológiai szívügyek
  Kardiológiai monitorozás az intenzív osztályon
  Infektológia, szepszis
  A központi laboratóriumok és az intenzív osztályok együttműködése
  A hemosztázis monitorozása
  Ágymelletti monitorozás
  Szakmapolitika

  Akkreditáció:
  A Tanfolyam orvosok részére - SE-TK/2012. II./00123-as kódszámon akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 32 kreditpontot szerezhetnek.

  ONLINE JELENTKEZÉS:
  http://convention.hu/conferences/registration.php?id=372 >>

  Technikai információ:
  Miklósi Ferenc (fmiklosi@convention.hu)
  Convention Budapest Kft.
  1461 Budapest, Pf.: 11.
  Tel: 06-1-299-0184, 06-1-299-0185, 06-1-299-0186
  Fax: 06-1-299-0187

Vissza