Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: MAITT hírek
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  11. Debreceni Aneszteziológiai Napok (Debrecen 2013.10.17-19.)
  2013.07.23.
  Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink!

  Ha október közepe, akkor Debreceni Aneszteziológiai Napok! Az idei program aktualitását az adja, hogy a DE OEC Aneszteziológiai Tanszék három munkatársának szerkesztésében, hazai és nemzetközi szakértők közreműködésével egy új kézikönyvet szeretnénk bemutatni és a szakma figyelmébe ajánlani. A neuroanesztézia és a neurointenzív ellátás annak művelői számára kedvelt munkaterületet, a kevésbé gyakorlottak, vagy e betegekkel ritkábban találkozók számára pedig kevésbé járt utat jelent, amelyen azonban biztos lábakon szeretnének közlekedni. A könyv bemutatójának apropóján megragadjuk az alkalmat, hogy az idei DAN vezérfonalának olyan szemelvényeket választottunk ki a területről, amelyek a szakma számára leginkább izgalmasaknak tűnnek.

  Megújult összetételű szervezői csapattal vágunk neki a DAN idei rendezvényének, amely a tradicionálisan tematikus előadások mellett két olyan kongresszus előtti kurzust is tartalmaz, amelyek célja az agyhalál meghatározással és donor-kondicionálással, valamint az izomrelaxánsokkal kapcsolatos gyakorlati ismeretek elmélyítése.

  Valamennyi munkatársam és a szervező csapat nevében szeretettel hívjuk és várjuk október 17. és 19. között Debrecenben, a Kölcsey Központban!

  Prof. Dr. Fülesdi Béla
  tanszékvezető egyetemi tanár, klinika igazgató
  Centrum elnök-helyettes,
  a Tudományos és Szervező Bizottság elnöke

  AKKREDITÁCIÓ
  A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére DEOEC/2013.II/00256-os kódszámon, az OFTEX portálon megjelölt szakterületeknek ”Szabadon választható tanfolyamként ”akkreditált. Sikeres tesztírás esetén 50 kreditpont szerezhető. A NEFMI 64/2011. (11.29) rendelete értelmében az a résztvevő, aki a vizsgával minősített tanfolyamon nem vizsgázik le, a tanfolyam minősítésekor megítélt kreditpontot nem kaphatja meg, tehát mint hallgató, részpontszámot sem kaphat
  Szakdolgozók akkreditációja folyamatban van.

  KIEMELT TÉMÁK
  neuroanesztézia és neurointenzív ellátás, folyadékterápia,
  agyhalál-diagnosztika és donorellátás,
  izomrelaxánsok és klinikai alkalmazásuk

  A program letölthető ide kattintva >>

  A jelentkezési lap letölthető ide kattintva >>


  Az értesítő letölthető ide kattintva >>

  További részletes információk, regisztráció ide kattintva >>

Vissza