Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  SZINT 2013 - Szegedi Intenzíves Találkozó (2013.11.14-16.)
  2013.10.25.
  Kedves Kollégák!
  Még elevenen élnek bennünk a tavalyi SzINT élményei, de itt az új év, és a tervekkel ellentétben idén is lesz SzINT. Erre a rendhagyó lépésre azért volt szükség, hogy a továbbiakban a SepsEast-tel (http://www.sepseast.eu) alternálva, az eredeti terveknek megfelelően, kétévente rendezhessük a két kongresszust. Az ország egyetlen többnapos, kizárólag intenzív terápiával foglalkozó kongresszusának idei mottója: „Vita-tkozzunk”. Egyre több szakmai irányelv jelenik meg, és egyre többen vitatkozunk azokkal, pontosabban nem minden részletében értjük, vagy értünk egyet a szakértői panelek állásfoglalásával. Itt lesz hát a remek alkalom, vitatkozzunk róluk! Márpedig a jó kongresszusok sava-borsa a Vita. Ez tölti meg vita-val, azaz élettel az együtt töltött napokat. Ezért, a programot úgy állítottuk össze, hogy bőven legyen idő a szekciók végén vitázni. De a Vita szó szimbolizálja azt az életet is, amivel igyekeztünk, és igyekezni fogunk idén is a SzINT-et megtölteni, a szünetekben, és az esti programokon egyaránt.

  Idén is sor kerül a „Legmagasabb SzINTű eset” díjak átadására, melyre csakúgy, mint tavaly, esetismertetések absztraktjait várjuk, amiket poszterek formájában kiállítunk a kongresszus egész ideje alatt.

  A Továbbképző napon idén a Hemodinamikai monitorozás témakörét járjuk körbe, amennyire azt a rendelkezésünkre álló idő lehetővé teszi.

  Az idei SzINT-et a MAITT Dél-Magyarországi Szekciójával közösen rendezzük meg. A szegedi AITI azonban nem csak határainkon belül igyekszik regionális központként működni, hanem szoros kapcsolatot ápolunk a határon túli intézetekkel, kórházakkal is. Ennek eredményeként idén egy újabb „SzINT-hagyományt” fogunk teremteni azzal a kezdeményezéssel, hogy két szomszédos országból is vendégeket hívunk a Szomszédainknál című szekcióba. Idén Újvidék, Szabadka, Temesvár és Kolozsvár lesznek a vendégeink.

  Az idei SzINT-re hangolódást egy „Nulladik napi koncerttel” kezdjük, melyet szerda este tartunk intézetünk OnCall zenekarának fellépésével a Pulzus Kávézóban.

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk Szegeden a Forrás Hotelben!

  További részletes információk a rendezvény weboldalán: http://szint-intenziv.hu/

Vissza