Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Debreceni Aneszteziológiai Napok
  2006.04.10.
  2006. október 12-14. között kerül megrendezésre ez évben a Debreceni Aneszteziológiai Napok.
  Az idei program célkeresztjében a kritikus állapotú kardiológiai és szívsebészeti betegek aneszteziológiai és intenzív terápiás ellátása áll. Biztosak vagyunk benne, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a hazai és külföldi szakemberek által tartott előadások magas színvonalúak és szakmailag rendkívül hasznosak lesznek.
  A kongresszus nyitónapjának délelőttjén 3 kiscsoportos továbbképző kurzust rendezünk, melyekre korlátozott számban várjuk az érdeklődők jelentkezését: a már hagyományosnak mondható agyhalál és szervdonációs kurzust, melynek során lehetőség nyílik a transcranialis Dopplerrel kapcsolatos gyakorlati ismeretek elsajátítására is, a nehéz légút biztosítási kurzust, amely a MASZK program egyik kihelyezett továbbképző programja lesz, valamint lehetőséget kívánunk teremteni aneszteziológus asszisztens munkatársaink részére, hogy továbbképző előadások keretében megismerkedjenek a szakma fejlődésének legutóbbi eredményeivel.

  További információ és előzetes program a kapcsolódó dokuemntumokban:

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza