Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Dr. Janecskó Mária kitüntetése
  2014.03.27.
  A Magyar Tudományos Akadémia elnökének előterjesztésére tizenöt kutató vehetett át a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Magyarország Köztársasági Elnöke által adományozott elismerést a Magyar Tudományos Akadémia Székházában. A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, valamint a Magyar Ezüst Érdemkeresztet Pálinkás József, az MTA elnöke adta át a kitüntetetteknek.

  A Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbje Kiemelt Ambulanciájának élén eltöltött másfél évtizedes elkötelezett vezetői munkájáért, valamint kiemelkedő tudományos és tudományszervezői tevékenysége elismeréseként tüntették ki a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével Janecskó Mária egyetemi docenst, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb Kiemelt Ambulancia vezetőjét.

  "Nagy megtiszteltetés számomra a Magyar Érdemrend tisztikeresztje, több évtizedes gyógyító, oktató és tudományos tevékenységem során nem is gondoltam rá, hogy ilyen magas állami elismerésben lesz részem. A kitüntetés a munkatársaimnak is szól, akiktől sok segítséget kaptam, de ezekben a felemelő pillanatokban a betegeimre is gondolok, akiknek a bizalma nélkül biztosan kevesebb sikert érhettem volna el" -- mondta a kitüntetés átvétele után Janecskó Mária.

Vissza