Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MEDIS CHALLENGE – Nemzetközi verseny – Versenyfelhívás. Jelentkezési határidő: 2014.11.10.
  2014.10.27.
  A Medis, d.o.o. egy szlovén nemzetközi gyógyszermarketing cég, amely 25 éves sikeres fennállását ünnepli. Ez alkalomból a Medis szeretne hozzájárulni az orvostudomány és a gyógyszerészet területén tevékenykedő szakemberek szélesebb körű nemzetközi elismeréséhez.

  A Medis meghívja a MEDIS CHALLENGE versenyre azokat az orvosokat és gyógyszerészeket, akiknek az előadását vagy poszterét már elfogadták valamelyik nemzetközi szakmai vagy tudományos konferencián a 2013. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. közötti időszakban. A verseny témája a már elfogadott és bemutatott plakátok és megtartott előadások a megfelelő kiegészítő dokumentumokkal együtt.

  Mind a hét ország, ahol a Medis a tevékenységét végzi (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Magyarország, Macedónia, Szerbia és Szlovénia) részt vesz a kiválasztás folyamatában. Azok a kiválasztott szakterületek, amelyek részt vehetnek a versenyen, megtalálhatóak teljes leírásukkal együtt a verseny dokumentációs anyagában.

  Országonként egy győztest választ ki egy nemzetközi szakmai zsűri, amely 7 megalapozottan elismert, különböző szakterületeken tevékenykedő orvosból áll. A MEDIS CHALLENGE verseny győztesei 2500 € értékű jutalomban részesülnek, valamint térítjük részükre a 2014. december 3-án, Ljubjanában, a Medis 25. évfordulójára rendezett ünnepségen való részvétel költségeit.

  További információért látogasson el weboldalunkra: http://www.medis.si/en vagy írjon nekünk e-mailt: challenge(at)medis.si.

  Jelentkezési határidő: 2014. november 10-ig.

  Ha a fenti linkek nem működnének, kérjük látogassanak el honlapunkra: ide kattintva >>

Vissza