Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  FELMÉRÉS SZAKÁGAZATUNK GÉP-MŰSZER ÁLLOMÁNYÁRÓL
  2015.02.06.
  Kedves Kollégák! Egy rendkívüli, és fontos kéréssel fordulunk minden klinikánkhoz, osztályunkhoz, szakmai ellátó helyünkhöz. A szakágazatunk gép - műszer állományáról tervezünk a döntéshozó partnereinknek pontos képet mutatni, egyre gyakoribb erre az igény részükről. Az éves Országos Jelentő Rendszerük (egyenlőre) ezt még nem képes megfelelő pontossággal előállítani, de szeretnénk a kérésnek megfelelni, ezért Pof. Dr. Fülesdi Béla Tagozat Elnök Úr javaslatára egy excel táblázatot mellékelünk, amely a szakágazatunk alapműszereit segít szám szerint összegyűjteni. A fájlt tehát csatoljuk ehhez a hírhez, és minden klinika, osztály, szakmai ellátó hely vezetőjétől várunk egy táblát. Az összesítést elvégezzük mi, és előre is köszönjük a segítséget. A kitöltött táblázatokat a ngezza@hotmail.com e-mail címre kérjük küldeni.
  Az éves adatgyűjtést az előző időszakhoz hasonlóan valósítsuk meg közösen a 2014 évre vonatkozóan - ehhez is kérjük a közreműködést a megszokott módon a www.anesztinfo.hu oldal Országos Jelentő Rendszer felületét használva, amelyre megfelelő jogosultsággal rendelkező kollégáink léphetnek be - annyi változtatással, hogy az anesztézia, az intenzív terápia műszer kérdéscsoportját a fent említett excel tábla miatt most nem kérjük kitölteni.
  Ez a kettős kérés 2015 január hónajára vonatkozik, annak végéig várjuk mindkét kérés teljesítését, és az év hátralevő időszakára mindenkinek Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk, az ünnepi ügyeleteseknek pedig a jókívánságon túl kevés munkát.
  A munkacsoport képviseletében: dr.Nagy Géza

  A kitöltendő táblázat letölthető ide kattintva >>

Vissza