Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Tájékoztató a 2015. évi Part I. írásbeli szakvizsgára jelentkezésről
  2015.05.21.
  Kedves vizsgázó kollégák!

  A 2015. évi EDAIC Part I. írásbeli vizsgára jelentkezés határideje: 2015. ÁPRILIS 29!

  A vizsgára jelentkezés menete a következő:

  1. Vizsgára jelentkezés az ESA honlapján megtalálható ESA Part I. jelentkezési űrlapon történik on-line: www.euroanaesthesia.org, majd kattintás felül az Education fülre, utána az European Diploma, majd a bal oldali menüben megjelenő Part I-ből jön be a Jelentkezési lap.
  • A regisztrációs űrlapon helyesen kell x-elni a megfelelő vizsgadíj kockáját, mert így fogja tudni az ESA levonni a bankkártyáról a korrekt díjat. Ha az ESA Part I. vizsga az Európai Diplomához szükséges valakinek, akkor a vizsga díja 240 €, míg ha ugyanez a magyar nemzeti szakvizsgához szükséges, akkor annak díja kedvezményes: 150 €!
  • Csak azok jogosultak a kedvezményes díjra, akik a magyar szakvizsga írásbeli részére jelentkeznek. Ellenkező esetben (vagy ha már rendelkeznek magyar szakvizsgával), a 240 €-s díjat kell megfizetni.

  2. Szeptember közepéig az ESA mindenkit személyre szólóan, a vizsgázó által megadott e-mail és/vagy levelezési címen kiértesít a jelentkezés elfogadásáról és a vizsga pontos részleteiről (hely, idő, stb.). Nagyon fontos olyan e-mail címet megadni, amit rendszeresen olvasnak.

  3. Az írásbeli szakvizsga 2015. szeptember 19-én, szombaton lesz; ezt követően a vizsgalapokat számítógépes kiértékelés céljából gyorspostával Brüsszelbe küldjük.

  4. A kiértékelés befejeztével (kb. 2-4 hét) ugyancsak az ESA mindenkit kiértesít elért eredményéről. A sikeres vizsga a magyar írásbeli szakvizsga teljesítését is jelenti.

  5. Ezt követően a MAITT a sikeres vizsgázók részére visszatérít 100 €-t a vizsgadíjból. A sikertelen vizsgázók díjának visszatérítését nem tudjuk felvállalni.

  6. A sikertelenül vizsgázók részére december 3. hetében magyar írásbeli pótvizsgát szervezünk, ennek menetéről időben tájékoztatást nyújtunk.

  7. Befejezésképpen tudni kell:
  • Aki sikeresen tette le a 150 €-s Part I. vizsgát, elvi jogosultságot nyer az Európai Diploma Part II. szóbeli vizsgáján történő részvételre is. A Part II.-re jelentkezés feltétele azonban a kedvezményes vizsgadíj kiegészítése a teljes, 240 €-s összegre, vagyis 90 € pótlólagos befizetésére az ESA honlapján megtalálható Part I. Upgrade Fee Form kitöltésével.
  • Az Európai Diploma II. (szóbeli) vizsgájára jelentkezés joga nem évül el, aki további felkészülésnek érzi igényét, az akár több éven át nyugodtan megteheti.

  Eredményes felkészülést és sikeres vizsgát kívánok mindenkinek:

  Dr. Csomós Ákos
  EDA Part I. vizsgáztató Szakmai Kollégium

Vissza