Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A PTE KK Idegsebészeti Klinika Intenzív Osztálya közönségjelölést kapott az Astellas-díjra.
  2015.05.26.
   Az osztály tevékenysége kiterjed az akut és krónikus idegsebészeti betegségek ellátására, sérülések, idegsebészeti rekonstrukciók, műtéti kezelésére.
  Örvendetes a diplomás ápolók számának fokozatos növekedése, amely a magas szintű holisztikus ápolás egyik záloga. A kollégák munkakapcsolata harmónikus, az orvosokkal korrekt és bizalmon alapszik, ezt bizonyítja, hogy szakmailag elismerik és kikérik szakdolgozóink véleményét. Az alacsony anyagi megbecsültség, a nehéz tárgyi és személyi feltételek ellenére az ápolás nívója magas, elenyésző a nyomási fekély kialakulása. A betegek és hozzátartozóik részéről rendszeresen kapnak szóbeli és írásbeli visszajelzéseket, dicséreteket az intenzív osztályon eltöltött napok pozítív tapasztalatairól. A visszajelzések alapján szeretettel és hálával gondolnak az osztály munkatársaira, szakmai tudásukra és empátiájukra.

  http://evorvosa.astellasdij.hu/groups/691

Vissza