Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szegedi Intenzíves Találkozó (2015.11.11-12.)
  2015.08.13.
  Kedves Kollégák!

  2015. novemberében ismét találkozóra hívjuk az intenzív terápia iránt érdeklődőket, és hagyományainkhoz híven igyekszünk ismét magas színvonalú, színes programmal szolgálni. Az idei SzINT-et is a MAITT Dél-Magyarországi Szekciójával közösen rendezzük meg, viszont több ponton is eltér az idei rendezvény az eddigiektől.

  Szerdán, november 11-én három műhelybe hívjuk azokat, akik az ultrahang, a bronchoscopia és a hemosztázis rendezéséhez elengedhetetlen diagnosztika rejtelmeiben szeretnének ismereteket elsajátítani, és némi gyakorlatra szert tenni.

  Csütörtökön, november 12-én, a továbbképző napon a traumát, neuro-traumát elszenvedett betegek ellátásának újdonságairól lesz szó, majd külföldi vendégeink előadásai, és reményeink szerint a Lélegeztetés gyakorlata című tankönyv bemutatója következnek.

  Tovább a rendezvény honlapjára: http://www.szint-intenziv.hu >>

Vissza