Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  ULTRAHANG alkalmazása a mindennapi INTENZÍV és SÜRGŐSSÉGI gyakorlatban: moduláris tanfolyam (Budapest, 2016.02.27. - 05.08.)
  2016.02.03.
  Kedves Kollégák!

  Az ultrahang a 21. század sztetoszkópja az intenzív terápiában és a sürgősségi orvostanban: a gyors differenciáldiagnosztika és állapotkövetés eszköze, minden akut betegellátó szakember kezében ott lehet a helye.
  Más szakmák (pl.: sebészet, nőgyógyászat, urológia, neurológia), már korábban felismerték ezt, és saját kezükbe vették az ultrahangfejet, a radiológia mégsem veszített jelentőségéből. Az ultrahangot használó intenzív terápiás vagy sürgősségi szakember nem konkurense, hanem partnere a radiológusnak és a kardiológusnak, gyakorlati tudása a betegellátás minőségét javítja.
  Az ultrahang használata a betegágy mellett egyszerűsíti a döntési folyamatokat, megváltoztatja a mindennapi gyakorlatot. A modern orvoslás kihívására segít választ adni ez a 3×1 napos tanfolyam, melynek elvégzésével 50 továbbképzési pont szerezhető.

  A tanfolyam a 2016-os évben Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika szervezésében 2016. február 27 – május 8. között kerül megrendezésre Budapesten, a Semmelweis Szimulációs Központban illetve a Kútvölgyi Klinikai Tömbben. A képzés egy szombati elméleti blokkból és két vasárnapi gyakorlati blokkból áll.

  A tanfolyamról további információ található az Oftexen (www.oftex.hu >>: SE-TK/2016.I./00185), és az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika honlapján: http://semmelweis.hu/aneszteziologia/oktatas/posztgradualis-orvoskepzes/kotelezoen-valaszthato-tanfolyamok/ >>

  Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:

  Dr. Bőhm Tamás
  tanfolyamvezető

  Dr. Fritúz Gábor
  klinikai oktatásvezető

Vissza