Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MAITT Küldöttgyűlés (Budapest, 2016.03.17.)
  2016.03.11.
  Alulírott Dr. Csomós Ákos a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság elnöke tájékoztatom a Küldöttgyűlés tagjait, hogy a Társaság Elnöksége 2016. március 1. napján meghozott határozatával a Társaság Küldöttgyűlését összehívta.

  A Küldöttgyűlés időpontja: 2016. március 17., csütörtök 11:00

  A Küldöttgyűlés helyszíne: Hotel Millenium (korábban: Tulip Inn): 1089 Budapest, Üllői út 94. Tömegközlekedéssel érkezőknek az M3-as metró Nagyvárad téri megállója a legközelebbi. Autóval érkezők a környező utcákban díjmentesen parkolhatnak. Szendvicsebéd, üdítő, kávé a helyszínen biztosított.

  Napirend:

  1. A Társaság Alapszabálya módosításai és módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege elfogadása

  2. A M.A.SZ.K. Magyar Aneszteziológiai Szimulációs Központ Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság végelszámolásával kapcsolatos döntések meghozatala

  Tájékoztatom a Küldöttgyűlés tagjait, hogy a Küldöttgyűlés határozatképtelensége esetére az Elnökség a fenti helyszínre és napirenddel ugyanezen a napon 11:15 percre megismételt Küldöttgyűlést hívott össze. Figyelmeztetem a küldötteket, hogy a megismételt Küldöttgyűlés kizárólag az eredeti meghívóban rögzített, az eredeti napirendben szereplő ügyekről tárgyalhat, e napirendi pontok tekintetében a jelenlevők számától függetlenül határozatképes.

  Tájékoztatom, hogy az egyesület tagjai a taggyűlés napirendi pontjaira 2016. március 14. napjáig javaslatot tehetnek, de e napirendi pontok tekintetében egy esetleges megismételt Küldöttgyűlés nem rendelkezik döntési hatáskörrel.

  A Küldöttgyűlés nem nyilvános, azon a tagokon és az ügyvezetésen kívül a Küldöttgyűlés összehívására jogosult által meghívottak és az Alapszabály vagy a Küldöttgyűlés határozata alapján tanácskozási joggal rendelkező személyek vehetnek részt.

  Üdvözlettel,

  Dr. Csomós Ákos elnök

Vissza