Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  SE, Egészségtudományi Karán szervezett őszi továbbképző tanfolyamok
  2007.09.28.
  Tisztelt Kollegák!

  Szeretném felhívni a figyelmet a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Karán szervezett őszi továbbképző tanfolyamainkra.
  Október 15-17-én tartjuk a Súlyos szeptikus betegek intenzív terápiás kezelése és november 12-14-én a Hemodinamika és oxigenizáció az aneszteziológiában és intenzív terápiában című pontszerző tanfolyamainkat orvosok, illetve részleges átfedéssel ápolók számára. Mindkét tanfolyam pontértéke o rvosok részére 50 pont, ápolók részére 38 pont. A részvételi díj minden esetben 25.000 Ft, mely tartalmazza az előadások kinyomtatott anyagát, az ebédek, ill. a kávészünetek költségeit is. A Főiskola kedvezményes szállás és étkezési lehetőséget tud biztosítani. Jelentkezési határidő: 2007. október 02., ill. november 01.
  A képzésekről részletes információ található a Főiskola honlapján: http://efk.sote.hu ill. az OFTEX-en, de én is készséggel megválaszolok minden kérdést (e-mail cím: gondos.tibor@postino.hu).

  Üdvözlettel,
  Gondos Tibor
  főiskolai tanár

Vissza