Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szép nyarat mindenkinek – most már a Facebook-on is!
  2016.07.14.
  Kedves Kollégák!

  Újabb vállalkozásba kezdtünk: gyógyító-megelőző munkánk és Társaságunk tevékenységének ismertebbé tételére a közösségi média által nyújtott lehetőségeket is szeretnénk igénybe venni, ezért a www.maitt.hu hivatalos társasági oldalunk mellett és azzal együttműködve, elindítottuk a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Facebook oldalát is: https://www.facebook.com/anesztezia/

  A MAITT Facebook oldalának elindítója és főszerkesztője Dr. Csató Gábor (Budapest), akinek ezúton köszönöm meg önzetlen munkáját.

  Facebook oldalunk ideális felületet biztosít a számunkra – és a betegek számára - hasznos és érdekes információk megosztására: terveink szerint foglalkoznánk szakmai anyagok, konferenciák ismertetésével, a szakterületünkhöz tartozó vitatott kérdések megbeszélésével. Megtekinthetőek lesznek a társaság tagjaival a különböző sajtóorgánumokban készült interjúk, média szereplések, és remélhetően lesznek saját cikkeink, videóink is. Oldalunk “szerkesztésében” bárki részt vehet, szabadon oszthat meg a közösség számára érdekesnek vélt tartalmakat, feltehet kérdéseket, összekapcsolódhat távoli kollégáival. A Facebook oldalunkra posztolt anyagokat szakmai szempontból a főszerkesztő minden esetben lektorálja.

  Bízunk benne, hogy a társasági weboldalunk rendszeres látogatása mellett a MAITT tagjai csatlakoznak majd Facebook oldalunkhoz is, és azt ajánlják ismerőseiknek, pácienseiknek. Célunk, hogy kiépítsünk egy olyan szakmai közösséget saját és társszakmabeli kollégákkal, amelyen belül naprakészen tudunk megosztani tartalmat, gondolatokat. Várjuk Önöktől is a saját anyagokat, témajavaslatokat. Egy folyamatos diszkusszió élő színtere lehet a Facebook oldalunk!

  Szép nyarat kívánok, kollegiális üdvözlettel:

  Dr. Csomós Ákos, a MAITT elnöke

Vissza