Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Táplálásnap Európában
  2007.10.11.
  Az Európai Klinikai Táplálás és Anyagcsere Társasága (ESPEN), az Osztrák Klinikai Táplálástársaság és a Bécsi Orvostudományi Egyetem a malnutríció gyakoriságát és a klinikai táplálási tevékenységet kívánja felmérni az európai kórházak osztályain. Ennek érdekében 2008. január 31-én internetes adatfelvételt terveznek, amelyben az intenzív osztályok külön figyelmet kapnak. A kérdőíveket minden európai nyelven elkészítik, az adatokat névtelenül kezelik, az intézmények csak kóddal szerepelnek majd. Az eredményközlés után minden adatszolgáltató pontosan elhelyezheti saját magát az azonos típusú egységek között. Többszöri adatbevitelre is lehetőség lesz.
  A MAITT vezetősége minden kollégának javasolja, hogy tájékozódjon az adatszolgáltatás lehetőségeiről és hasznáról a www.nutritionday.org honlapon. A betegeink tápláltsági állapotának ellenőrzése és a táplálásterápiánk minőségének értékelése céljából a MAITT vezetősége az intenzív osztályok dolgozóit bátorítja, hogy vegyenek részt a felmérésben. Ezzel betegeink javát szolgálhatjuk, mert pontos képet kaphatunk saját tevékenységünk minőségéről és a tagországokkal is láttathatjuk magunkat.

  a MAITT vezetősége

Vissza