Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Tagdíjfizetési felhívás: befizetési határidő: 2017.03.31.
  2017.02.17.
  Emlékeztetni szeretnénk Önt arra, hogy a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság éves tagdíjának befizetési határideje 2017. március 31.

  Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon lehetősége van ezt online bankkártyás fizetéssel, biztonságos felületen keresztül megtenni. Ez előnyösebb a banki átutalásnál, egyrészt mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül, másrészt mert a tranzakciós díja is kevesebb. Gondoljon arra is, hogy a MAITT éves kongresszusán csak akkor igényelheti a kedvezményes regisztrációs díjat, ha az éves tagdíja nem mutat hátralékot. Bankkártyás fizetés esetén a tagdíj rendezése és a kongresszusi regisztráció egy ülésben elvégezhető.

  A tagsági díj befizethető átutalással is a társaság bankszámlájára az alábbi számlaszámra: OTP Bank Rt. 11711034-20021537.

  Elektronikus átutalás esetén kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel a pecsétszámát (orvosok)/ nyilvántartási számát (szakdolgozók).

  A tagsági díj fizetésének elmaradása esetén a MAITT tagság törlésre kerül, és csak új regisztrációval lesz helyreállítható.

  A befizetett tagdíj összegéről 2014 óta letölthetőek az elektronikus számlák a MAITT weboldaláról.

  Természetesen, ez csak azon tagjaink számára elérhető, akik számlázási címüket ill. ennek hiányában lakcímüket megadták a személyes oldalukon.

  A 2017. évi tagdíjszámlákat a befizetési határidőt követően, 2017. március 31. után fogjuk elkészíteni.
  Tagdíjszámláit felhasználói nevével és jelszavával történt bejelentkezést követően letöltheti, majd kinyomtathatja weboldalunkról.

  Online tagdjbefizetés és számla letöltés >>Vissza