Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  15. Debreceni Aneszteziológiai Napok (2017.10.12-14.)
  2017.08.16.
  Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

  Amikor valaki a 15. életévét eléri, sok országban már nem is gyermeknek, hanem fiatal felnőttnek (jung adult) szólítják. Hát így jártunk most mi is a sokak által szeretett és várt és egy szorgos csapat által évente nagy ügybuzgalommal összeállított DANunkkal.

  Évről-évre tanulni igyekszünk a visszajelzésekből, amikor leülünk összeállítani a programot. Az egyik legfontosabb visszajelzés az egyes előadásokról és kurzusokról a résztvevők száma. Éppen ezért azt gondoltuk, hogy a tavaly nagy érdeklődés mellett megrendezett bronchoscopiás, a vérzésdiagnosztrikával és kezeléssel foglalkozó hemosztazeológiai, valamint a szimulációs központunkban megrendezett ALS kurzusokat idén is megismételjük, hátha vannak olyanok, akik tavaly a létszámkorlát miatt kiszorultak és persze számítunk az aneszteziológus közösségbe a közelmúltban belépett kollégák érdeklődésére is.

  Elméleti előadásaink fókuszában idén a perioperatív ellátás mellett néhány izgalmas intenzív terápiás kérdés áll és külön szekciót szentelünk majd néhány érsebészeti újdonságra és a gyermekanesztézia néhány kiemeltebb kérdésének is. A korábbi évekhez hasonlóan igyekeztünk valamennyi előadás megtartására a szakma hazai elismert előadóit megnyerni. Külön megtiszteltetés, hogy a külföldi előadóink között újra a DAN-on köszönthetjük Sorin Brull professzort a Mayo Klinikáról.

  A „Pro Anaesthesia Debreceniensi” Díj idei két kitüntetettje Dr. Bogár Lajos Professzor úr és Thomas Fuchs-Buder (Nancy, Franciaország) lesznek. Számunkra nagy megtiszteltetés, amilyen kitüntetett szeretettel és támogatással viseltettek a debreceni anesztézia iránt az elmúlt évtizedben, ezért nagy megtiszteltetés, hogy átadhatjuk nekik a díjat.

  Ami a hátteret illeti: a már megszokott professzionalitással dolgozó szervező csapat (Convention Budapest Kft) és a helyszín (Kölcsey Központ) garantálja majd, hogy idén is tartalmas programban és nagyszerű környezetben legyen részünk.

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk Debrecenben!

  Prof. Dr. Fülesdi Béla
  egyetemi tanár

  Időpont:
  2017. október 12-14.

  Helyszín:
  Kölcsey Központ
  4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

  Kedvezményes jelentkezés határideje:
  2017.09.10-ig.

  Bővebb információ és program:
  http://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/DAN2017 >>


Vissza