Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MAITT aktualitások
  2018.02.01.
  Kedves Kollégák,

  Engedjék meg, hogy néhány MAITT aktualitásról tájékoztassam Önöket.

  1. MsC Ápoló Képzés
  A múlt évben mindannyian olvashattak arról, hogy az emelt szintű ápolói MsC képzéssel kapcsolatban a szakmánk egyhangúan felemelte hangját. Ebben semmilyen féltékenység nem játszott szerepet, hanem csak az, hogy a betegek biztonságát minden körülmények között garantálni tudjuk. Egyikünk sem azoktól a jól képzett, jelentős gyakorlatot szerzett szakápolóktól félti a szakmát, akikkel öröm együtt dolgozni – itt azt kell megakadályoznunk, hogy az iskolapadból néhány éves képzés után kikerülő MsC ápolók teljes önállósággal, de az ahhoz szükséges tudás nélkül végezhessenek aneszteziológiai vagy intenzív osztályos tevékenységet.

  A MAITT tavaly novemberi küldöttgyűlése egységesen tiltakozott a képzés jelenlegi formája ellen és felhatalmazta a Szakmai Kollégiumi Tanács és Tagozat tagjait, hogy készítsék el azt a kompetencia listát, ami szakmai szempontból elfogadható. Örömmel jelentem, hogy ez a kompetencia lista elkészült, amit egy kísérő levél kíséretében Fülesdi Béla Professzor Úr elküldött az illetékeseknek.
  A kísérő levél itt olvasható el >>
  A módosított kompetencia lista a MAITT támogató levelével együtt itt olvasható el >>


  2. Aneszteziológia és Intenzív Terápia újságunk postázása
  A MAITT Vezetősége a legutóbbi ülésén foglalkozott azzal, hogy a szakmai folyóiratok nyomtatott változata már nem tölti be azt a szerepet, amit korábban, ti. a MAITT tagok többsége online olvassa el az aktuális szakmai anyagokat. Ennek ismeretében a MAITT Vezetősége úgy döntött, hogy 2018. január 1-től nem fogja automatikusan kiküldeni postai úton is minden MAITT tagnak az újságunkat. Az újság ezt követően elektronikus formában, pdf-ben fog érkezni minden tagunkhoz, az eddig is megszokott formátumban, hirdetésekkel együtt. Természetesen arra is biztosítunk lehetőséget, hogy aki szeretné, az továbbra is postai úton kapja meg az újságot, ehhez nem kell mást tenni, mint a MAITT holnapján, a személyes bejelentkezést követően bejelölni azt a négyzetet, hogy kérem az újságot postai úton is.
  Továbbra is szeretném postai úton kapni az újságot >>

  3. Az ESA Társult Tagság (=Associate Membership) nemzeti társasági listát néhány napon belül le kell adnunk az Európai Aneszteziológus Társaságnak. Aki szeretné azt, hogy az ESA Társult Tagja legyen, azt kérem, hogy a személyes bejelentkezést követően jelölje be ezt a négyzetet.
  Szeretnék a MAITT aktív tagsága mellett az ESA Társult Tagja lenni >>

  4. Végezetül engedjék meg, hogy emlékeztessem Önöket arra, hogy éves tagdíj fizetésének határideje 2018. március 31.
  Az éves tagdíj összege változatlan, 30 év alatt 4800 Ft, 30 és 65 év között 6000 Ft, 65 év felett díjtalan.
  Befizetem a MAITT 2018. évi tagsági díját >>

  Üdvözlettel,

  Csomós Ákos
  MAITT elnök

Vissza