Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Tájékoztató a 2009. évi Part I. írásbeli szakvizsgára jelentkezésről
  2009.04.27.
  A 2009. évi Part I. írásbeli vizsgára jelentkezés határideje: 2009. május 15.

  A MAITT vezetőségének állásfoglalása alapján a MAITT a nemzeti szakvizsgához szükséges Part I. írásbeli tesztvizsga díjából a sikeres vizsgázóknak 100 €-t visszatérít!

  Technikailag a vizsgára jelentkezés menete a következő:
  1. Vizsgára jelentkezés az ESA honlapján megtalálható ESA Part I. jelentkezési űrlapon történik: http://www.euroanesthesia.org (kattintás felül az Education fülre, utána az European Diploma, majd a Part I-ből jön be a Jelentkezési lap)
  - Figyelem: A regisztrációs űrlapon helyesen kell x-elni a megfelelő vizsgadíj kockáját, mert így fogja tudni az ESA levonni a bankkártyáról a korrekt díjat.
  i.A hivatalos ESA Part I. vizsga díja 240 €.
  ii.A magyar nemzeti szakvizsgához szükséges Part I. írásbeli tesztvizsga díja kedvezményes: 150 €!
  - Az e-mailon elküldött jelentkezési lap másolatát egyidejűleg kérjük faxon elküldeni az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Szakmai Kollégium részére a KÖVETKEZŐ CÍMRE:
  Dr. Janecskó Mária, 1125-Budapest, Kútvölgyi út 4.
  fax: 061/3557975
  Figyelem: NEM LEVÉLBEN, HANEM FAXON!
  - Ennek alapján táblázatban összegezzük a magyar szakvizsgázók adatait, megküldjük az ESA irodának Brüsszelbe, akik azután a bankkártyáról a kedvezményes összeget hívják le.
  - Ez azt is jelenti, hogy aki egyidejűleg nem faxolja meg vizsgára jelentkezését, attól esetleg 240 €-t fognak levonni!
  - Azért, mert őróluk Brüsszelben azt fogják hinni, hogy már rendelkeznek magyar szakvizsgával, és az Európai Diplomához szükséges Part I. vizsgát szeretnék letenni. Ez esetben pedig a kedvezményes díjtételt nem lehet igénybe venni, tehát a 240 €-s díjat kell megfizetni.
  2. Ezután szeptember közepéig az ESA mindenkit személyre szólóan, a vizsgázó által megadott levelezési címen kiértesít a jelentkezés elfogadásáról és a vizsga pontos részleteiről (hely, idő, stb.)
  3. Következik az írásbeli szakvizsga október első szombatján… utána még aznap a vizsgalapok visszamennek Brüsszelbe gyorspostával gépi kiértékelésre.
  4. A kiértékelés befejeztével (kb. 2-4 hét) ugyancsak az ESA mindenkit kiértesít elért eredményéről. A sikeres vizsga a magyar írásbeli szakvizsga teljesítését jelenti.
  5. Ezután a MAITT a sikeres vizsgázók részére kérés nélkül visszatérít 100 €-t a vizsgadíjból. A sikertelen vizsgázók díjának visszatérítését nem tudjuk felvállalni. Kérjük mindenki megértését.
  6. A sikertelenül vizsgázók a karácsonyt megelőző utolsó szombaton tehetnek javítóvizsgát. Ennek menetéről időben tájékoztatást nyújtunk.
  7. Befejezésképpen tudni kell:
  - aki sikeresen tette le a 150 €-s Part I. vizsgát, elvi jogosultságot nyer az Európai Diploma Part II. szóbeli vizsgáján történő részvételre is.
  - Ám ennek feltétele a speciális, kedvezményes vizsgadíj kiegészítése a teljes, 240 €-s összegre, vagyis 90 € pótlólagos befizetésére az ESA honlapján megtalálható Part I. Upgrade Fee Form kitöltésével.
  - Aki csak a magyar szóbeli vizsgára szándékozik jogosultságot szerezni, annak ezt a kiegészítést nem kell befizetnie.
  - Aki befizeti, jelentkezhet az Európai Diploma II. (szóbeli) vizsgájára. Nem kötelező azonnal jelentkeznie, ha még további felkészülésnek érzi szükségét, mert joga nem évül el: a következő években is elmehet erre a vizsgára az ESA megfelelő jelentkezési lapján.

  Eredményes felkészülést és sok sikert kívánok mindenkinek.

Vissza