Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Lélegeztetés korszerűen: moduláris tanfolyam 2018
  2018.09.25.
  A kritikus állapotú betegek jelentős része szorul valamilyen fajta lélegeztetésre. A lélegeztetés szervpótló kezelés, de mindazonáltal a primer pulmonális kórképeknél terápiás eszköz is, így számos kórkép kapcsán már evidencia alapú ajánlásunk van a lélegeztetés kivitelezésére (pl. tüdőprotektív lélegeztetés ARDS kapcsán, noninvazív lélegeztetés hiperkapniás légzési elégtelenség kapcsán). A különböző indikációból történő lélegeztetés más-más formát, paraméter beállításokat, monitorozást és eszközparkot igényel, mely részletes fizikai, élettani és medicinális tudást követel a kritikus betegellátásban résztvevő szakemberektől. Jelen multidiszciplináris tanfolyam ezt a szerteágazó tudást hivatott megalapozni rendszerezett, célratörő elméleti, és Európában is egyedülálló szimulációs gyakorlati képzés segítségével. A tanfolyam elvégzésével 50 továbbképzési pont szerezhető.

  A következő képzés a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika szervezésében 2018. október 3-5., október 18-19. és november 20-22. időpontban kerül megrendezésre Budapesten, a Korányi Betegellátó Épületben.

  A tanfolyam orvosok részére akkreditált. Tekintettel a témára, elsősorban az invazív és noninvazív lélegeztetést napi szinten végző osztályokon (pulmonológián, intenzív osztályon) dolgozó munkatársakat várjuk.

  Jelentkezés az Oftexen (SE-TK/2018.I./00171), illetve a http://bit.ly/AITKposztgrad2018 címen elérhető online űrlap kitöltésével 2018.10.02-ig.

  Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:

  Dr. Lorx András
  tanfolyamvezető

  Dr. Fritúz Gábor
  klinikai oktatásvezető

Vissza