Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  MAITT Továbbképző Napok és Nemzeti Kongresszus, ANESZTEXPO 2019. - Kedvezményes regisztrációs határidő: március 31.
  2019.02.08.

  Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!

  A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság szervezésében 2019 tavaszán 47. alkalommal kerül sor az aneszteziológia és intenzív terápia területén, Magyarországon a legnagyobb számú szakembert mozgósító kongresszus megrendezésére. A kongresszus résztvevőit idén a MAITT újjáalakult Vezetősége köszönti. Évtizedünk ciklusainak vezetőségei komoly alapokat lefektető elnökségektől vették át a stafétabotot. Új dinamikus szemléletüknek köszönhetően hatékony csapatmunka, új ötletek és irányvonalak hazai összefogása alakult ki. A Társaság anyagi helyzete az elmúlt évtizedben megszilárdult. Az új vezetőség célja immár a MAITT bekapcsolása a nemzetközi tudományos, oktatási és klinikai áramlásba. Fontos szempont a fiatal aneszteziológusok képzésének támogatása, motiváló önfejlesztési lehetőségek teremtése. Ezen gondolatok jegyében a kongresszus igényes program-palettájára új témakörök, aktualitások és érdekességek kerültek fel. A "Testvér-társaságok bemutatkozása" során a környező országok Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságainak kiemelkedő és hiteles előadói hoznak egy-egy aktuális megvitatásra érdemes klinikumi témát. A szekció egyben lehetőséget teremt jövőbeni együttműködés, közös programok kidolgozására. Szakorvosjelöltjeink és fiatal kollégáink segítése, tájékoztatása és motiválása a célja az "Amit egy szakorvosjelöltnek tudnia kell - Kerekasztal megbeszélés", "A jövőbeli oktatás lehetőségei az anesztéziai és intenzív terápiás szimulációban" és a hagyománnyá vált "Fiatalok tudományos szekciója, Boros-Wittek előadások" szekcióknak. Korosztálytól független minden kollégánk értékes visszajelzésére számítunk a "Beszéljük ki problémáinkat!" szakmapolitikai megbeszélésen. Természetesen a kongresszus gerincét idén is a szintentartó és továbbképző jellegű, új információkat, terápiás lehetőségeket bemutató előadások és gyakorlati workshopok adják. A kongresszus helyszíne a mediterrán stílusú Hotel Azúr**** Siófok. A Balaton parti szálloda a régió legnagyobb konferencia- és wellness komplexuma, mely a hangulatos esti szórakoztató programokkal együtt kitűnő lehetőséget biztosít a tartalmas kongresszusi nap utáni regenerálódásra. Bízva abban, hogy a kongresszus kiemeli „az egységben rejlő sokféleség” szépségét, és megteremti „a sokféleségben rejlő egység” erejét, továbbá, hogy vendégeink értékes tapasztalatokkal, élményekkel és egy kellemes hangulatú rendezvény emlékével gazdagodnak, szeretettel várunk mindenkit Siófokon.

  Gál János, MAITT elnöke

  A Kongresszus időpontja: 2019. május 23-25.

  A Kongresszus helyszíne: HOTEL AZÚR, SIÓFOK 8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C. Telefon: (06-84) 501-400 – Fax: (06-84) 501-427 e-mail: info@hotelazur.hu http://www.hotelazur.hu

  Absztrakt beküldési határidő: 2019. március 10-ig meghosszabbítva.

  Online absztraktbejelentés

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2019. március 31.

  Online regisztráció

  Akkreditáció: A továbbképző tanfolyam orvosok részére DE ÁOK/2019.I./00026-es kódszámon akkreditált rendezvény. Sikeres tesztírás esetén 48 kreditpont szerezhető meg. A kreditpontok – az OFTEX portálon – a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez. Szakdolgozók részére a tanfolyam 20 (szabadon választható) kreditpontot ér.

  Letölthető dokumentumok:
  Értesítő
  Program

   

Vissza