Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szülészeti Perinatológiai és Aneszteziológiai Társaság XX. Kongresszusa (Herceghalom, 2019.03.29-30.)
  2019.02.18.

  A rendezvény helyszíne:
  Abacus Business & Wellness Hotel****
  2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
  Telefon: +36 23- 532 360;
  Fax: +36-23-532-361
  http://www.abacushotel.hu

  Absztraktbejelentési határidő: 2019. február 25.

  A regisztráció időpontja: 2019. március 28-án, csütörtökön, 16.00-19.00 között, és 2019. március 29-én, pénteken 08.00-19.00 között és 2019. március 30-án szombaton 08.00-12.00 között lehetséges.

  További részletek, absztraktbejelentés a rendezvény weboldalán: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/SZPAT19

  Kedves Kollégák! 1994. február 10-én a Baross utcai Szülészeti Esték 11. összejövetelének témájául a szülészeti nőgyógyászati anesztézia aktuális kérdéseinek megvitatását tűzték ki. Abban az időben elsősorban a szülési fájdalomcsillapítás oktatása és széles körű elterjesztése volt a megvalósítandó cél. Ezen az estén azonban több is történt: a jelenlévő szakemberek- szülészek, neonatológusok és aneszteziológusok- összefogásával megalakult a Szülészeti Perinatológiai és Aneszteziológiai Társaság. Elmondhatjuk tehát, hogy a társaságunk immár 25 éves múltra tekinthet vissza. Az első időkben nemcsak kongresszusokat szerveztünk, hanem éveken át továbbképzéseket is, melyeken a résztvevők a szülőszobai fájdalomcsillapítás módjait tanulhatták, gyakorolhatták. Ma a megemlékezésen túl feladatunknak tekintjük a korszerű szülőszobai, szülészeti műtéti ellátás eredményeinek bemutatását. Fontos, hogy a három szakma - szülészet, neonatológia és aneszteziológia - összefogásával minél jobban meg tudjunk felelni a mai társadalmi kihívásoknak, a demográfiai változásoknak, a családbarát szülészet magas színvonalú szakmai megvalósítása feladatának.

  Mostani, jubileumi kongresszusunkat 2019. március 29-30-án rendezzük, Herceghalmon. Szeretettel várunk minden érdeklődő szülész, aneszteziológus és neonatológus kollégát és természetesen a velünk együttműködő védőnőket, szakdolgozókat is a színhelyet biztosító szép dunántúli helység kikapcsolódást is kínáló szállodájába 2019. márciusában.

  Kívánjuk, hogy hasznos, tanulságos és kellemes legyen minden résztvevő számára a SZPAT XX. kongresszusa.

  A SZPAT vezetősége nevében:

  Dr. Zimányi Márta a társaság elnöke

Vissza