Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Országos felmérés a légútbiztosítás aktuális hazai helyzetével kapcsolatban
  2019.03.26.

  Kedves Kollégák!

  A MAITT Légútbiztosítási szekciója ebben az évben is tervezi, hogy országos felmérést végez a légútbiztosítás aktuális hazai helyzetével kapcsolatban. Közel 10 év telt el az első országos audit óta. Ennyi idő után érdemes és fontos is látnunk, hogy hol tartunk jelenleg. 2 kérdőívet készítünk. Az első, vagyis a jelenlegi azt mérné fel, hogy egyénileg mennyire érezzük magunkat képzettnek, milyennek látjuk az aktuális oktatási rendszert, továbbá milyen eszközök és képzési módszer érhető el munkahelyünkön. Minél többen támogatják válaszukkal munkánkat, annál nagyobb lehet a „merítés”. Ezzel a módszerrel akár az összes hazai intézményből, anonim módon (csak a munkahelyre kérdezünk rá), de választ kaphatunk számos fontos kérdésre.

  Az ide kattintva megnyitható link elvezet a nehéz légút menedzselése című űrlaphoz, melynek kérnénk mielőbbi kitöltését. Az eredményekről remélhetőleg már a közelgő MAITT kongresszuson beszámolnánk.

  A támogatást és segítséget előre is megköszönve,

  baráti üdvözlettel.

  MAITT, LBSZ

  Ui: Egy másik felméréssel elsősorban a közfinanszírozott intézmények helyzetét szeretnénk felmérni. Ennek kapcsán a helyi légútbiztosítási felelősök/koordinátorok segítségét fogjuk kérni.

   

Vissza