Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A korszerű tudásért pályázati program - Érdekes/különleges infektológiai esetek
  2019.05.30.

  A pályázati felhívás révén olyan bakteriális vagy gomba okozta infektológiai esetek beérkezését várjuk, melyek komplexitása vagy szakmai érdekessége révén a szakterületen dolgozó kollégák (infektológia, klinikai mikrobiológia, intenzív terápia) mindennapi gyakorlatukban felmerülő kérdéseikhez kapcsolódhat.

  Pályázatot nyújthat be: infektológia, aneszteziológia és intenzív terápia vagy orvosi mikrobiológia szakvizsgával rendelkező, aktívan praktizáló szakorvos, továbbá azon szakorvos-jelölt, aki a szakorvosi cím megszerzéséhez az idei évben elkezdi a szakvizsgát. Az esetismertető pályázat az infektologia@pfizer.com email címre történő megküldéssel nyújtható be, a benyújtási határidő: 2019. június 28.

  Egy pályázó legfeljebb 2 pályázatot nyújthat be. A bemutatásra érdemes pályázatok számára a Pfizer Infektológiai Napok két napos szakmai rendezvény keretén belül kívánunk lehetőséget biztosítani. Minden pályamunka, mely a független szakmai bíráló́ véleménye alapján bemutatásra érdemes, a szerző̋ nettó́ 50 000 (ötvenezer) forint szakmai díjazásban, továbbá́ a két napos továbbképzésen való́ részvételének támogatásában részesül.

  A teljes pályázati felhívás az alábbi linken található:

  https://www.pfizermed.hu/pfizerakorszerutudasert

   

Vissza