Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  17. Debreceni Aneszteziológiai Napok (2019.10.10-12.)
  2019.06.03.

  A KONGRESSZUS HELYSZÍNE: 
  Kölcsey Központ
  4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.,
  http://www.kolcseykozpont.hu/

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2019.09.08.

  Értesítő

   

  További részletes információk a rendezvény weboldalán

  Tisztelt Kollégák, kedves barátaink!

  Ha október, akkor DAN! A 17. alkalommal rendezett Debreceni Aneszteziológiai Napok az országos kongresszus mellett hagyományosan az egyik legkedveltebb és legkeresettebb seregszemléje az aneszteziológiai és intenzív terápiás szakmának.

  Munkatársaimmal örömmel igyekszünk minden évben megfelelni ennek az egyre fokozódó érdeklődésnek. A Pro Anaesthesia Debreceniensi díszoklevél idei két kitüntetettje az északkelet-magyarországi régió két olyan meghatározó egyénisége, akik nem csak saját munkahelyükön, hanem a szakképzési régiónkban is kollégák generációit vezették be az anesztéziológia és intenzív terápia rejtelmeibe: Dr. Hallay Judit tanárnő és Dr. Nagy Géza tanár úr.

  A „PhD a régióban” előadást idén Asztalos László tartja, aki a neuromuszkuláris junkció működésének klinikai kutatásával foglalkozik.

  Tematikus előadásaink összeállításakor a szokások szerint azt tartottuk szem előtt, hogy a nemzetközi szakmai közvéleményt az utóbbi időben leginkább foglalkoztató témákról, új evidenciákról, illetve korszerű kezelési elvekről átfogó képet kapjanak a résztvevők.

  Nagyszerű hazai és külföldi előadók a garanciái a magas színvonalú előadásoknak.

  Külön megtiszteltetés, hogy idén a genfi Egyetemi Klinikákról és a Mayo Klinikáról is üdvözölhetünk előadót.

  Ahogy a korábbi években is, idén is számos gyakorlati orientációjú kurzus zajlik a kongresszussal párhuzamosan. Mind a graduális, mind a posztgraduális képzésben egyre jobban „belakjuk” a szimulációs központot. Idén már csaknem egész napot betöltő nehéz légút kurzussal indítjuk a programot, a már szokásosnak mondható „Agyhalál és donorellátás” kurzus mellett. A konferencia helyszínén, a plenáris előadásokkal párhuzamosan aztán bronchoscopia, ALS, és alapszíntű ultrahang kurzust rendezünk.

  Reméljük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy érdeklődésre tartanak majd számot. A helyszín a konferenciarendezésre ideális Kölcsey Központ, a szervező csapat az évek óta professzionálisan teljesítő Convention Budapest Kft – minden háttér adott, hogy sikeres konferenciát rendezhessünk. Őszintén reméljük, hogy 2019-ben a konferencia vendégeként üdvözölhetjük.

  Szeretettel várjuk Debrecenben!

  Prof. Dr. Fülesdi Béla egyetemi tanár

   

Vissza