Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Ultrahang Alapismereti Tanfolyam (Pécs, 2020.03.20-21.)
  2020.01.27.
  Két napos, rezidenseknek, aneszteziológusoknak szóló akkreditált tanfolyam. A tanfolyam maximális létszáma 40 fő. A tanfolyam célja, hogy hallgatóink megismerkedjenek az - országban egyre terjedő, de nyugati szomszédjainkhoz képest még jelentős lemaradást mutató - ultrahang működésével, aneszteziológiai-intenzív terápiás használatával.

  Az ultrahang alapismereti tanfolyam bekerült a szakorvos képzésbe, így felöleli az ultrahang fizikai alapjait, áttekintést ad a regionális anesztéziai felhasználási lehetőségektől az intenzív terápiás mellkasi-, hasi ágymelletti diagnosztikáig, a TCD, az alapvető érkanülálási technikáktól az egyszerű kardiológiai vizsgálatokig. Online aktivitás mérés, interaktív teszt. A tanfolyamon modelleken mutatjuk be az UH gyakorlati alkalmazását és a régiók szerinti képalkotás lehetőségeit, buktatóit elismert, az adott részterületben tapasztalt oktatóink segítségével. Az igényeknek megfelelően a tanfolyam két napos, hogy lehetőséget adjunk „hands-on trainingre”. Az alaptanfolyam folytatását képezi az ősszel megrendezésre kerülő haladó tanfolyam, mely kibővített ismeretanyagot tartalmaz és épít az alaptanfolyamon elhangzottakra. A tanfolyam elvégzéséről minden sikeres tesztet írt résztvevőnek igazolást állítunk ki.

  Kurzusvezető:
  Dr. Almási Róbert Ph.D. EDPM.
  egyetemi adjunktus, tanszékvezető PTE AOK KK AITI, FTT, Pécs

  További részletes információk, online regisztráció: https://paincon.eu/rendezvenyek/view/teszt-paincon

Vissza