Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Pécsi Klinikai Fájdalomcsillapítási Napok (Pécs, 2020.04.23-25.)
  2020.01.26.
  Három napos, rezidenseknek, aneszteziológusoknak és minden fájdalom terápia után érdeklődő orvosnak, szakorvosnak szóló akkreditált klinikai fájdalomcsillapítási tanfolyam. A tanfolyam maximális létszáma 80 fő. A tanfolyam célja, hogy hallgatóink átfogó képet kapjanak a fájdalommal kapcsolatos, diagnosztikai, farmakológiai és terápiás ismeretekről, megismerkedjenek az ultrahang és fluoroscopia fájdalom-terápiás használatával.

  Az előadások között alapismeretek elevenítünk fel anatómia, élettan és kórélettani témában, farmakológiai áttekintést adunk, továbbá eset-elemzésekkel, kérdés-válasz megbeszélésekkel, élő betegvizsgálattal nyújtunk gyakorlati ismereteket, mindezeket interaktív módon, online aktivitás méréssel, interaktív teszttel. A legforrongóbb témákban kerekasztal megbeszélést tartunk. Az igényeknek megfelelően a tanfolyam három napos, hogy lehetőséget adjunk „hands-on trainingre” is. A tanfolyamon modelleken mutatjuk be az UH gyakorlati alkalmazását és a régiók szerinti képalkotás lehetőségeit, buktatóit, továbbá virtuális fluoroscopos képanyaggal támogatjuk a képalkotó vizsgálatokkal asszisztált intervenciós lehetőségek oktatását. A kurzus két részből áll, az első rész folytatását képezi az ősszel megrendezésre kerülő tanfolyam, mely kibővített ismeretanyagot tartalmaz és épít az alaptanfolyamon elhangzottakra. A tanfolyam elvégzéséről minden sikeres tesztet írt résztvevőnek igazolást állítunk ki. A kellemes környezetről továbbra is Pécs, a Mecsek és a Makár Hotel gondoskodik, mely kikapcsolódással, sportolási és lazítási lehetőségekkel várja a tanulni vágyókat.

  Kurzusvezető:
  Dr. Almási Róbert Ph.D. EDPM.
  egyetemi adjunktus, tanszékvezető PTE AOK KK AITI, FTT, Pécs

  Részletes program, beosztás, jelentkezési lehetőség https://paincon.eu/rendezvenyek/view/pain_2020_04Vissza