Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

Az MAITT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Tagdíjfizetési felhívás 2020. A tagsági díj határidőre történő rendezésének elmaradása esetén a Társaság honlapjához történő hozzáférése március 31-ét követően korlátozásra kerül!
  2020.03.24.

  Tisztelt Tagtársunk!

  Emlékeztetni szeretnénk Önt arra, hogy a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság éves tagdíjának befizetési határideje minden év március 31.

  Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon lehetősége van tagdíj egyenlegét az aktuális év és 2018-ig visszamenőleg az előző évek vonatkozásában is ellenőrizni, és elmaradását online bankkártyás fizetéssel, biztonságos felületen keresztül megtenni.
  Ez előnyösebb a banki átutalásnál, egyrészt mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül, másrészt mert a tranzakciós díja is kevesebb.


  Gondoljon arra is, hogy a MAITT Alapszabálya értelmében a Társaság idei Kongresszusán a tagok részére megállapított kedvezményes részvételi díjat csak akkor veheti igénybe, ha tagdíjegyenlege nem mutat hátralékot.

  Fizesse be tagdíját online

  A tagsági díj befizethető átutalással is a Társaság bankszámlájára az alábbi számlaszámra: OTP Bank Rt. 11711034-20021537.

  Elektronikus átutalás esetén kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel a pecsétszámát (orvosok) / nyilvántartási számát (szakdolgozók) és hogy melyik évi tagdíjat fizeti be.
  Elektronikus átutalás esetén a bankkivonat kézhezvétele és a befizetés rögzítésének átfutási ideje körülbelül 1 hét.

  A tagsági díj határidőre történő rendezésének elmaradása esetén a Társaság honlapjához történő hozzáférése március 31-ét követően korlátozásra kerül és ismételt felhívásaink eredménytelensége esetén MAITT tagsága is törlésre kerülhet.

  A befizetett tagdíjról számlát igényelhet, melyet a befizetési határidőt – március 31-ét – követően készítünk el valamennyi tagunk számára, aki személyes adatlapján bejelölte, hogy a befizetésről számlát kér és megadta számlázási címét is.

  Kérjük, ellenőrizze és szükség esetén frissítse személyes adatait – különösen e-mail címét és számlázási címét – a www.maitt.hu adatbázisban.

  Köszönettel:

  a MAITT Vezetősége

   

Vissza