Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Tájékoztató ESA tagságról és az Aneszteziológia és Intenzív Terápia c. folyóiratról
  2020.10.08.

  Tisztelt MAITT tag!

  Az ESA Associate Membership (lásd részletesen: https://www.esaic.org/membership/membership-types/) tagság feltétele, hogy a kérelmező a hazai társaság (MAITT) aktív tagja legyen. A tagsági jogviszonyt a MAITT-nek kell igazolnia az ESA felé. A MAITT adatkezelési szabályzata szerint a tag személyes adatait harmadik fél felé nem adhatja ki, kivéve ha erre a tag kifejezetten feljogosítja.

  Kérjük keresse fel a MAITT regisztrációs rendszerében az adatlapját, és nyilatkozzon arról, hogy a MAITT adatait átadhatja az ESA felé, annak érdekében, hogy Associate Membership tag lehessen.

  „Kérem, hogy ESA Associate Membership tag legyek és hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a MAITT megadja az ESA-nak.”

  Az ESA tagság adott év január 1-től december 31-ig tart. Kérjük, hogy 2020. december 1-ig a nyilatkozataikat tegyék meg, és ezt követően Társaságunk biztosítja az adatszolgáltatást az ESA felé.

  Kérjük vegyék figyelembe, hogy az adatszolgáltatást – technikai okok miatt – évente egyszer tesszük, meg, a legközelebbi ilyen tevékenységünk az ESA felé 2020. december 15. Ezt követően minden év december 15-ig szolgáltatunk adatot.

  Az adatszolgáltatást követően bármely MAITT tag kezdeményezheti regisztrációját az ESA honlapján: https://my.esaic.org/Account/LogOn/

  Egyidejűleg tájékoztatni szeretnénk a tagságot arról, hogy költségtakarékosság okokból az Aneszteziológia és Intenzív Terápia című folyóirat 2020. évtől online formában jelenik meg. A honlapra való belépés után a folyóirat letölthető.

   

Vissza