Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Nutrition Day 2023 – Intenzív osztályok
  2023.08.08.

  Az Európai Táplálási Társaság (ESPEN) idén is megrendezi népszerű, világméretű felmérését a kórházi ellátásban részesülő betegek táplálásáról. A Nutrition Day nevű vizsgálat 2006 óta az év egy kitűzött napján, keresztmetszeti jelleggel felméri a résztvevő osztályokon ellátott betegek állapotát, táplálását és kimenetelét. A vizsgálatban több, mint 70 ország vett már részt értékes adatokkal járulva hozzá a klinikai táplálás munkájához helyben és nemzetközi szinten is.

  A vizsgálati nap 2023-ban november 9-e lesz, amelyhez szeretnénk, ha idén minél több hazai Intenzív osztály csatlakozna! A korszerű szakmai kialakítású és igényesen dokumentált vizsgálat lehetőséget ad osztályos audit készítése mellett a hazai és nemzetközi eredmények összehasonlító vizsgálatára is. Biztatunk minden intenzív osztályt, hogy használja ki a lehetőséget!

  Tájékozódás, regisztráció a vizsgálat honlapján keresztül lehetséges (www.nutritionday.org).

  https://www.nutritionday.org/en/hospitals-intensive-care-units-.nursing-homes/intensive-care-units/who-can-participate/index.html

  A vizsgálati dokumentumok magyar nyelven is elérhetők!

  A Nutrition Day nemzeti koordinátora:

  Dr. Nardai Gábor PhD, egyetemi docens (Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ, Semmelweis Egyetem), aki szintén kereshető a vizsgálattal kapcsolatos kérdésekkel.

  Elérhetősége: nardai@hotmail.com.

  Csatlakozzunk minél többen a vizsgálathoz!

Vissza