Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Tájékoztató a 2010. évi Part I. írásbeli szakvizsgára jelentkezésről
  2010.04.06.
  Kedves vizsgázó kollégák!

  A 2010. évi Part I. írásbeli vizsgára jelentkezés határideje: 2010. ÁPRILIS 30!

  A vizsgára jelentkezés menete a következő:
  1. Vizsgára jelentkezés az ESA honlapján megtalálható ESA Part I. jelentkezési űrlapon történik on-line: http://www.euroanaesthesia.org, majd kattintás felül az Education fülre, utána az European Diploma, majd a bal oldali menüben megjelenő Part I-ből jön be a Jelentkezési lap.

   • A regisztrációs űrlapon helyesen kell x-elni a megfelelő vizsgadíj kockáját, mert így fogja tudni az ESA levonni a bankkártyáról a korrekt díjat. Ha az ESA Part I. vizsga az Európai Diplomához szükséges valakinek, akkor a vizsga díja 240 €, míg ha ugyanez a magyar nemzeti szakvizsgához szükséges, akkor annak díja kedvezményes: 150 €!
   • Az ESA weblapról elküldött jelentkezési lapot ki kell nyomtatni, és azt egyidejűleg kérjük e-mailen vagy faxon elküldeni a következő címre:
    Dr. Csomós Ákos
    E-mail: csomos@seb1.sote.hu
    Fax: 06 1 3331353
    Ennek alapján tudjuk majd ellenőrizni, hogy Brüsszel a kedvezményes összeget hívta le, hiszen csak azok jogosultak a kedvezményes díjra, akik a magyar szakvizsga írásbeli részére jelentkeznek. Ellenkező esetben ( ha már rendelkeznek magyar szakvizsgával), a 240 €-s díjat kell megfizetni.
   • Ez azt is jelenti, hogy aki egyidejűleg nem faxolja el vizsgára jelentkezési lapját, attól esetleg 240 €-t fognak levonni!


  2. Szeptember közepéig az ESA mindenkit személyre szólóan, a vizsgázó által megadott levelezési címen kiértesít a jelentkezés elfogadásáról és a vizsga pontos részleteiről (hely, idő, stb.)

  3. Az írásbeli szakvizsga szeptember utolsó szombatján lesz; a vizsgalapok még aznap visszamennek számítógépes kiértékelés céljából gyorspostával Brüsszelbe.

  4. A kiértékelés befejeztével (kb. 2-4 hét) ugyancsak az ESA mindenkit kiértesít elért eredményéről. A sikeres vizsga a magyar írásbeli szakvizsga teljesítését jelenti.

  5. Ezt követően a MAITT a sikeres vizsgázók részére kérés nélkül visszatérít 100 €-t a vizsgadíjból. A sikertelen vizsgázók díjának visszatérítését nem tudjuk felvállalni.

  6. A sikertelenül vizsgázók a karácsonyt megelőző utolsó szombaton tehetnek javítóvizsgát, ennek menetéről időben tájékoztatást nyújtunk.

  7. Befejezésképpen tudni kell:
   • Aki sikeresen tette le a 150 €-s Part I. vizsgát, elvi jogosultságot nyer az Európai Diploma Part II. szóbeli vizsgáján történő részvételre is.
   • A Part II-re jelentkezés feltétele azonban a kedvezményes vizsgadíj kiegészítése a teljes, 240 €-s összegre, vagyis 90 € pótlólagos befizetésére az ESA honlapján megtalálható Part I. Upgrade Fee Form kitöltésével.
   • Az Európai Diploma II. (szóbeli) vizsgájára jelentkezés joga nem évül el, aki további felkészülésnek érzi igényét, az akár több éven át nyugodtan megteheti.
   • Aki csak a magyar szóbeli vizsgára szándékozik jogosultságot szerezni, annak ezt a kiegészítést nem kell befizetnie, a magyar szakvizsgára minden további nélkül jelentkezhet.

  Eredményes felkészülést és sikeres vizsgát kívánok mindenkinek.

  dr. Csomós Ákos
  EDA Part I. referens
  Szakmai Kollégium

Vissza