Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Sepsis Treatment And Research (STAR) Symposium (Vecsés, 2024.09.13.)
  2024.05.24.

  Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégek!

  Nagy örömömre szolgál, hogy hosszú előkészítő és szervező munka után, 2024. szeptember 13-án, Vecsésen megrendezésre kerül - hagyományteremtő jelleggel - az I. Sepsis Treatment And Research (STAR) Symposium, melyre ezúton szeretnék meghívni minden kritikus állapotú betegek ellátásával foglalkozó orvost és nővért.

  Kérem, írják, írjátok be a dátumot a naptáraitokba!

  A szimpózium programjának összeállításakor a kritikus állapotú, szepszisben és szeptikus sokkban szenvedő betegek ellátásának elemeit és ellátásukkal kapcsolatos legfontosabb kutatási eredmények ismertetését tűztük ki célul. Öt szekcióban foglalkozunk a légzés- és keringéstámogatással, a szervpótló és adjuváns kezelésekkel, a vértisztító eljárásokkal és azok farmakokinetikai változásokat eredményező hatásaival, a koaguláció változásaival, az immunmodulációs lehetőségekkel, a klinikai táplálás, a szedáció és fájdalomcsillapítás, valamint az intenzív betegápolás kérdéseivel, fontosságával. Ezeken felül érdekes és tanulságos esetek bemutatására is sor kerül.

  Szimpóziumunkra az adott témákban jártas, nemzetközileg is ismert és elismert szakértőket hívtunk meg, így találkozónk a tudományos programon túl kivételes lehetőséget kínál a vélemények és nézetek megvitatására, az együttműködés és a közös gondolkodásmód kialakítására, a tapasztalatok megosztására, közösségépítésre. Véleményem szerint, ha egy pillantást vetünk a szakmai program témáira és az előadók névsorára, nem lesz kétséges, hogy színvonalas rendezvény előtt állunk, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

  A STAR Symposium hivatalos nyelve angol.

  A rendezvénynek a vecsési Eprespark Panzió & Rendezvényház (Vecsés, Fő út 72.) ad otthont, azonban akik nem tudnak személyesen részt venni, online is csatlakozhatnak.

  Rendezvényszervező partnerünk: Timeless Event Kft.

  További részletek: SepsEast Website

  Regisztráció: STAR 2024

  Terveink szerint a STAR a jövőben kétévente - a World Sepsis Day rendezvénysorozatba illeszkedve, szeptemberben - kerül megrendezésre a korábban nagy sikerű SepsEast Kongresszus szatellita szimpóziumaként.

  Találkozzunk ősszel az I. STAR Symposiumon!

  A Szervező Bizottság nevében nevében minden érdeklődőt szeretettel várunk rendezvényünkön:

  Dr. Ruszkai Zoltán, PhD, a szimpózium elnöke

  A rendezvény OFTEX akkreditációja és a kreditpont meghatározása folyamatban van!

  A kreditpontok - az OFTEX portálon - a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.

  A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 41–50 pontig minősített továbbképzés esetén: 16 pont.

   

Vissza