Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Nutrition Day 2024 – Intenzív osztályok
  2024.05.29.

  Az Európai Táplálási Társaság (ESPEN) idén is megrendezi népszerű, világméretű felmérését a kórházi ellátásban részesülő betegek táplálásáról. A Nutrition Day nevű vizsgálat 2006 óta az év egy kitűzött napján, keresztmetszeti jelleggel felméri a résztvevő osztályokon ellátott betegek állapotát, táplálását és kimenetelét. A vizsgálatban több, mint 70 ország vett már részt értékes adatokkal járulva hozzá a klinikai táplálás munkájához helyben és nemzetközi szinten is.

  Tavaly Magyarországról 10 intenzív osztályról összesen 158 beteg adatai kerültek feldolgozásra, ami jó eredmény! A vizsgálati nap 2024-ben november 14-e lesz, amelyhez szeretnénk, ha idén a tavalyiak mellé újabb hazai Intenzív osztályok csatlakoznának!

  Tájékozódás, regisztráció a vizsgálat honlapján keresztül lehetséges (www.nutritionday.org)

  Csatlakozzunk minél többen a vizsgálathoz!

  A Nutrition Day nemzeti koordinátora:
  Dr. Nardai Gábor PhD, egyetemi docens (Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ, Semmelweis Egyetem), aki szintén kereshető a vizsgálattal kapcsolatos kérdésekkel.
  Elérhetősége: nardai@hotmail.com.

Vissza