Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  ANESZTEXPO 2009
  2009.05.14.
  A MAITT Továbbképző Nap (május 14.) számos témát kínál a Balatonfüredi Szabadidő központba látogatóknak pl: Monitorozás: hogyan és mit mérünk a műtőben és az intenzív osztályon? címmel.

  Az AULÁ-ban a Poszter Szekció, valamint a Szabad előadások tekinthetők meg.

  Jelentősen szaporodott a fő témák köre és a hozzájuk kapcsolódó, a kongresszusok legnagyobb értékét képviselő magas szintű referátumok száma - lesz mit tanulni a résztvevőknek tehát! A kínálat nagyon tarka, sokszínű, állítom, hogy mindenki meg fogja találni a neki leginkább megfelelőt.

  A sikeres tanácskozáshoz láthatóan minden egyben van - nyilván számos érdekességet is meg fogunk találni a szabad időnkben. Természetesen erre is szüksége van a résztvevőknek, hozzátartozik a program céljaihoz.

  Magam mégis abban bízom, hogy elsősorban a jó munka, tanulás, emlékezés, sikeres konferencia élményét vihetik haza, akik megtisztelik részvételükkel a Kongresszust.

  Jó tanácskozást, sok sikert, kellemes élményeket kívánok.

  Vimláti László
  a MAITT elnöke

Vissza