Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

AKTUÁLIS HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  European Association of Cardiothoracic Anaesthesiology (EACTA) Thoracic Masterclass (Belgium, Charleroi, 2019.11.21-22.)
  2019.09.11.

  Tisztelt Kollégák!

  Idén először kerül megrendezésre a European Association of Cardiothoracic Anaesthesiology (EACTA) Thoracic Masterclass Belgiumban, Charleroi-ban 2019 november 21-22. között.

  A kétnapos kurzus első napján laborgyakorlatok lesznek szimulációs teremben és állatlaborban, a második napon előadások, kerekasztal-beszélgetések kerülnek megrendezésre. 

  A részvételi díj nagyon barátságos: rezidenseknek, szakorvos-jelölteknek (akik igazolják, hogy még nem szakorvosok) csak 100 euro, szakorvosoknak 200 euro. A regisztrációs díj a tanfolyam árát, a kávészüneteket és az ebédeket is tartalmazza. A résztvevők száma limitált, érdemes minél hamarabb regisztrálni.

  A gyakorlatok és előadások nyelve angol, az előadók és instrukturok Európa legnevesebb mellkassebészeti aneszteziológusai lesznek.

  Bővebb információk a rendezvény honlapján találhatók:

  http://www.eacta.org/education/masterclasses/thoracic-masterclass-november-21-22-2019/  

   

Vissza