Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság mindent megtesz felhasználói személyes adatainak védelméért. Ez az adatvédelmi nyilatkozat az maitt.hu webhely adatgyűjtési és használati módját ismerteti, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság más online vagy offline webhelyeire, kiadványaira vagy szolgáltatásaira nem érvényes. A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatgyűjtés és a jelen webhely használat jelen nyilatkozatban leírt feltételeit.

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság (cégbejegyzés szerinti cím: képviselő: ) jelen web-helyét az IntelliMed Hungária Kft. (cégbejegyzés szerinti cím: 2092 Budakeszi, Hajós u. 5., ügyfélszolgálati iroda, levelezési cím: 1023 Budapest, Ürömi u. 56., képviselő: Dr. Mező Tibor, ügyvezető igazgató) működteti.

AZ OLDAL TARTALMA
 • Személyes adatok gyűjtése
 • A személyes adatok felhasználása
 • A személyes adatok ellenőrzése
 • Hozzáférés a személyes adatokhoz
 • A személyes adatok védelme
 • Webes jelzők használata
 • Egyéb adatgyűjtési módszerek
 • doki.NET Passport használata
 • Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmazása
 • Az adatvédelmi nyilatkozat módosítása
 • További információ

Személyes adatok gyűjtése

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszükség esetén személy-azonosításra alkalmas adatokat kér a felhasználóktól, illetve olyan adatokat, amelyek segítségével felveheti a kapcsolatot a felhasználókkal az adott szolgáltatás biztosítása végett, vagy egy kért tranzakció teljesítése érdekében, pl.:

 • Információkérés a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszolgáltatásairól,
 • jelentkezés vetélkedőre
 • e-mail alapú hírlevelek megrendelése
 • csatlakozás korlátozott hozzáférésű kiemelt webhelyhez vagy szolgáltatáshoz
 • feliratkozás eseményre vagy képzésre
 • a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságműködését biztosító tagdíj beszedéséhez szükséges csekkek postázása (mely fizetési kötelezettséget a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás TársaságAlapszabálya is tartalmazza)
 • tudományos folyóiratának postázása
 • kongresszusi értesítők
 • közgyűlési meghívók küldése

A kért személyes adatok között szerepelhet a Tagok, regisztrált felhasználók, munkatársak adatai: név, születési év, postai cím, e-mail cím, honlap-cím, telefonszám, szakmai munkásságra vonatkozó információk, egyéb adatok, Munkahelyek adatai, elérhetőségek (cím, telefonszám, email, ) (Egészségügyi Szervezeti Egységek), Szakrendelés-információk (Szakrendelés-kereső)

A webhely bizonyos esetekben rögzítheti a webhelylátogatás adatait, például az internetkapcsolathoz használt internetszolgáltató nevét és az IP-címet, a webhelylátogatás dátumát és időpontját, a webhely meglátogatott lapjainak nevét és a webhelyre érkezés közvetlen kiindulási pontjául szolgáló webhely internetes címét. Ezekkel az adatokkal a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságfokozza a webhely működésének hatékonyságát, elemzi az aktuális trendeket és felügyeli a webhelyet. Ezek az adatok a webhely fejlesztéséhez és felügyeletéhez, valamint a tendenciák elemzéséhez nyújtanak segítséget. Bizonyos webhelyeink hardver- és szoftverinformációkat gyűjtenek a kért szolgáltatás biztosítása érdekében.

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszakmai közösségén keresztül kapcsolat létesíthető a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságtagjaival, regisztrált felhasználóival, szakértőivel, kollégáival, ezáltal megosztható a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszolgáltatásairól, információiról, tudásanyagáról, szakmai híreiről és egyéb információiról rendelkezésre álló legújabb hírek. Annak érdekében, hogy mások ártó szándékkal vagy nem megfelelő célból ne szerezhessék meg e-mail címét és egyéb személyes adatait, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságazt tanácsolja, hogy hírcsoportok, csevegés vagy egyéb nyilvános fórum alkalmazása esetén csak kellő körültekintéssel adja meg valódi e-mail címét és egyéb személyes adatait.

A személyes adatok felhasználása

A webhelyen gyűjtött személyes adatokat a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társasága webhely üzemeltetéséhez, valamint a felhasználók által kért vagy engedélyezett szolgáltatás(ok) vagy tranzakció(k) végrehajtásához használja.

E célból a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társasága személyes adatok esetleges felhasználásával hatékonyabb ügyfélszolgálati tevékenységet folytathat, korszerűsítheti a webhelyet és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint egyszerűbbé teheti a webhely használatát. Ezáltal nincs szükség ugyanazon adatok ismételt beírására, és a webhely a felhasználók igényei és érdeklődési köre szerint testre is szabható. A következetesebb kapcsolattartás érdekében a jelen webhelyen gyűjtött adatokat egyéb Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszolgáltatások által gyűjtött adatokkal együtt használhatja fel a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság.

A jelen webhely egyes szolgáltatásai segítségével a felhasználók nyilvánosan megjeleníthetik bizonyos személyes adataikat, például a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságazon partnereinek, amelyek a kapcsolattartási adatok közzétételét szolgáltatásajánlatuk részének tekintik. Ezen szolgáltatások igénybe vétele minden esetben önkéntes.

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságezen kívül bizonyos korlátozott szolgáltatásait más vállalatokra bízza, beleértve a webhelytárolást, a postázást, a webhely és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos felhasználói kérdések megválaszolását, és más szolgáltatásokról értesítő anyagok elküldését. Az ilyen tevékenységet végző cégek csak a munkájuk elvégzéséhez feltétlenül szükséges személyes adatokat kapják meg a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság-tól. E vállalkozások kötelesek bizalmasan kezelni az átadott adatokat, és azokat más célra nem használhatják fel.

A személyes adatok ellenőrzése

Hacsak a jelen nyilatkozat másképpen nem említi, a webhelyen megadott személyes adatok a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság, illetve annak szerződött és ellenőrzött alvállalkozóin kívül felhasználói beleegyezés nélkül nem juthatnak más birtokába. A következő részben leírtaknak megfelelően a felhasználók hozzáférhetnek személyes adataikhoz, és megadhatják, hogy milyen formában lépjen velük kapcsolatba a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság.

Fontos hangsúlyozni azonban, hogy más, külön üzemeltetett a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságwebes, szakmai és egyéb szolgáltatásai kapcsán megadott személyes adatokra a jelen adatvédelmi nyilatkozat, valamint a webhelyen megadott beállítások nem feltétlenül vonatkoznak.

Hozzáférés a személyes adatokhoz

A webhelyen megadott személyes adatok és kapcsolattartási beállítások áttekintésére és módosítására a jelen webhely Profilközpontja (Személyes adatok módosítása) szolgál. Személyes adatainak megtekintése előtt be kell jelentkeznie a jelen webhelyre személyi azonosítójával (felhasználónevével, jelszavával).

Lehetősége van:

 • a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására
 • megadni azt, hogy külső cégek megkereshetik-e ajánlataikkal

A személyes adatok védelme

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el. Számos különféle biztonsági technológiát és eljárást alkalmaz a személyes adatok illetéktelen hozzáférésének, felhasználásának vagy közzétételének megakadályozására. A felhasználók által megadott személyes adatokat például – alvállalkozók segítségével - ellenőrzött létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésű kiszolgálókon tárolja. Ezen kívül a bizalmas személyes adatok (például a hitel- és bankkártya-szám) interneten történő továbbításakor SSL (Secure Socket Layer) protokoll alapú titkosítással biztosítja azok védelmét.

Gyermekek személyes adatainak védelme

A maitt.hu webhely mindenki által látogatható webhely, amely külön célból nem gyűjti gyermekek személyes adatait.

Webes jelzők használata

A jelen weblapja tartalmazhat webes jelzőnek használt képeket - más néven egy képpontból álló GIF-fájlokat -, melyek az adott lapok látogatóinak megszámlálására használatosak. Jelen webhely webes jelzőket helyezhet el reklám- és hírlevelekben annak megállapítása céljából, hogy az üzenetet megnyitották-e és eleget tett-e a felhasználó a benne foglalt felhívásnak.

Bizonyos jelzőket esetleg külső szolgáltatók helyeztek el, elősegítendő hirdetési kampányaink vagy e-mailes kommunikációnk hatékonyságának meghatározását. Előfordulhat, hogy ezen webes jelzők segítségével a szolgáltató állandó cookie-t helyez el a számítógépen, hogy bizonyos weblapok ismételt meglátogatása, illetve e-mailek újbóli megnyitása esetén felismerhesse az Ön számítógépét és ezen lapok megtekintésére vonatkozó anonim információkat állíthasson össze. A jelen webhely tiltja a webes jelzők személyes adatok gyűjtésére vagy elérésére való használatát.

Egyéb adatgyűjtési módszerek

A webhely a HTTP header és IP csomag elemzés módszerét is használja a látogatói szokások, illetve kommunikációnk hatékonyságának növelésére. A rendszer a gyűjtött statisztikai adatokból további elemzéseket, számításokat végez, melynek eredményeképpen megállapítható az egyedi látogatók, bejelentkezett oldalletöltések és egyéb webes használati mutatók pontos értéke.

doki.NET Passport használata

A webhely a doki.NET Passport szolgáltatás segítségével biztosítja a bejelentkezést és a regisztrációs szolgáltatásokat. doki.NET Passporttal történő bejelentkezéshez meg kell adnia e-mail címét és jelszavát. Ugyanezen Passport bejelentkezési információval érhet el számos más, a Passport szolgáltatásban részt vevő webhelyet és szolgáltatást.

A doki.NET PASSPORT használatával lehetséges többek között az is, hogy ha valaki pl. egyszerre több olyan szakmai társaságnál, szervezetnél is tag, vagy regisztrált felhasználó, mely web-rendszereket ugyanaz a Szolgáltató (IntelliMed Hungária Kft.) biztosítja, mint a jelen webhely rendszerét, úgy Ön - a saját döntése alapján - akár más webhelyen is használhatja a jelen webhelyen használatos felhasználónév/jelszó kombinációját, így kevesebbet, vagy csak egyet kell megjegyeznie. E szolgáltatás használatával Ön a Szolgáltató számára is engedélyezi az adatai kezelését. Felhasználónévvel, jelszavával történő bejelentkezést követően, bármikor lehetséges rendelkezésének módosítása.

Az adatvédelmi nyilatkozat alkalmazása

Ha kérdése merül fel a nyilatkozattal kapcsolatban, kérje a jelen webhelyet üzemeltető munkatársak segítségét.

Az adatvédelmi nyilatkozat módosítása

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságbizonyos időközönként módosítja a jelen nyilatkozatot. A módosítást követően a lap tetején látható módosítási dátum is megváltozik. Amennyiben a nyilatkozat tartalma módosul, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságjól látható módon fogja felhívni arra a figyelmet a webhelyen, vagy közvetlen értesítést küld az érintetteknek. Javasoljuk, hogy rendszeresen olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot, így tisztában lehet azzal, hogy milyen módon valósul meg az összegyűjtött személyes adatok védelme. A szolgáltatás további használata az adatvédelmi nyilatkozat és annak összes frissítése elfogadását jelenti.

További információ

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságszívesen fogadja az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos észrevételeket. Ha véleménye szerint a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnem a jelen nyilatkozatban foglaltak szerint járt el, juttassa el észrevételét elektronikus úton vagy levélben a lenti címre, és a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság(az ésszerűség keretein belül) minden tőle telhetőt megtesz a probléma mielőbbi azonosítása és megoldása érdekében.